facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 78

Svi su krenuli u potragu za Durukom. Ismail javlja Atesu lose vijesti za Duruka. Ates i Arzu placu. Izgubili su sina. Kazu im da je voda izbacila neko dijete te da idu provjeriti je li to Duruk. Ipak to Duruk nije. Niko ne moze da vjeruje da se Efsun toliko promijenila. Atesu je drago jer to nije bio njegov sin ali je ipak i dalje zabrinut jer ga nema. Kenan je taj koji cuva Duruka. Ismail sumnja da je otmica u pitanju. Mehmet se oporavio i izasao iz bolnice. Kenan je dosao da pozeli brz oporavak Mehmetu. Svi su uzeli letke i pokazuju prolaznicima da li su vidjeli Duruka.Ates pronalazi neki tragi dobije inforamcije vezane za Duruka i odmah odlazi sa Ismailom tamo. Ates pronalazi Duruka krvavog. Doktor saopsti vijest Atesu i porodici da je kasno za operaciju na koju je Duruk morao ici. Duruk je umro.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara