facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 78

Svi su krenuli u potragu za Durukom. Ismail javlja Atesu lose vijesti za Duruka. Ates i Arzu placu. Izgubili su sina. Kazu im da je voda izbacila neko dijete te da idu provjeriti je li to Duruk. Ipak to Duruk nije. Niko ne moze da vjeruje da se Efsun toliko promijenila. Atesu je drago jer to nije bio njegov sin ali je ipak i dalje zabrinut jer ga nema. Kenan je taj koji cuva Duruka. Ismail sumnja da je otmica u pitanju. Mehmet se oporavio i izasao iz bolnice. Kenan je dosao da pozeli brz oporavak Mehmetu. Svi su uzeli letke i pokazuju prolaznicima da li su vidjeli Duruka.Ates pronalazi neki tragi dobije inforamcije vezane za Duruka i odmah odlazi sa Ismailom tamo. Ates pronalazi Duruka krvavog. Doktor saopsti vijest Atesu i porodici da je kasno za operaciju na koju je Duruk morao ici. Duruk je umro.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,