facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 80

Ates pocinje da ludi zbog covjeka koji mu stalno salje poruku i zove ga govoreci mi da zna ko je ubio njegovog sina. Arda i Efsun pokusavaju da se razvedu ali ne uspijeva. Dzemal dolazi do Zejneb i prijetij oj ako je jos jednom vidi sa Ardom da ce ga ubiti i njega i nju. Hulija trazi od Kenana da joj pomogne da razvede njenog sina i Efsun. Dzemal dolazi do Ardine kuce i doziva ga da izadje vani. Dzemal Ardu udara i Kenna ih razdvaja. Arzu moli Atesa da je ne ostavlja. Hulija se ipak odlucila udati za Kenana i nakon sto to saopsti djeci oni se sokiraju i Arda odmah ide po Efsun i dovodi je na nkonferenciju na kojoj svi saznaju za tu Hulijinu odluku. Fulija kaze Huliji da to vjencanje niko ne zeli. Hulija se sprema za dan svoga vjencanja. Sultan joj kaze da ce joj Kenan samo nastetiti i da ne pristaje na udaju. Ates je pored mora seta i nazove Bahar da dodje i ona dolazi da je s njim. Hulija odlazi na vjencanje sa Kenanom. Hulija se vjencala sa Kenanom. Dok traje njihova ceremonija vjencanja, neko pali kucu. Ciju i ko je u kuci i pozaru?Kenan krene poljubiti Huliju a Arda dolazi i vadi pistolj i uperi ga u njega. Arda je ipka odlucio pucati ali koga je upucao, Kenana ili majku?

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,