facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 84

Dok se Arda zabavlja sa Efsun na odmoru, Ismail sa ekipom odlazi i hapsi ga zbog ubistva. Efsun se pita ko ga je prijavio. Svi su u soku. Kenan je pored Fulije i prijeti joj da ce povuci prijavu jer ce nauditi i njoj i Umutu. Ardu su nakon ispitivanja stavili u pritvor. Majka covjeka kojeg je ubio Arda pita se kroz plac sto je Arda ubio njenog sina. Bahar tjesi svoga oca. Nakon sto je Kenan naredio Fuliji da kako zna se sjeti i rijesi priblem te da izvuce Ardu iz zatvora, Kenan uzima svog covjeka i kaze mu da ode u policiju i prizna da je on ubio Ajhana i da je on kriv za njegovu smrt a ne Arda. Ismail sumnja u sve ali nema druge nego da pusti ARdu a ovog zatvori. Efsun saznaje da je Sultan njena majka prava. Arda je oslobodjen. Mehmet odlazi da vidi sina. Arda i Efrsun su se pomalo poceli svidjati jedno drugome i skupa odlaze u provode. Hasret i Mehmet su na brodu i zagrljeni sjede uzivajuci ali bomba koja je postavljena na brodu odbrojava, ko je postavio, da li je opet Kenanovo djelo? Mehmet taman zaprosi Hasret i kaze joj da je voli te Hasret pristaje i kaze i ona njemu da ga voli i on joj stavi prsten nakon cega se zagrle, bomba eksplodira..Da li ce umrijeti?

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,