facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 85

Mehmet se spasio ali Hasret nije, ona je nazalost izgubila zivot zbog cega tuguje porodica. Bahar dolazi do Efsun i kaze joj da joj je majka umrla. Bahar jedino utociste nalazi kod Efsun. Kaze joj kako joj je majka umrla na brodu koji je eksplodirao. Efsun place skupa sa Bahar govoreci joj da je nemoguce da je Hasret umrla. Ilijas grli i Efsun i Bahar. Kenan se pravi fin i pokusava da prica nepotrebne stvari koje naljute Bahar. Nakon sto Zejnebinoj majci Hanife izvuce zivce ona ucini nesto sto je kosta zivota. Zejnebinu majku privodi policija. Zejneb je ocajna. Zejnebina majka gadja Hanife u sobi i Hanife skacuci po krevetu pada kroz prozor Hanife i zbog toga odlazi u zatvor. Sta to Hulija saznaje i sta je sokira? Kada Sultan dodje do kuce i vidi Hanife kako lezi na zemlji na ploci sokira se. Bahar govori Kenanu da se gubi nakon cega je Kenan pozeli udariti ali Efsun mu ne dopusta i nakon toga je Kenan gurne nakon cega nju Arda udara. Na kraju Bahar istjera Kenana i Huliju iz kuce.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara