facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 85

Mehmet se spasio ali Hasret nije, ona je nazalost izgubila zivot zbog cega tuguje porodica. Bahar dolazi do Efsun i kaze joj da joj je majka umrla. Bahar jedino utociste nalazi kod Efsun. Kaze joj kako joj je majka umrla na brodu koji je eksplodirao. Efsun place skupa sa Bahar govoreci joj da je nemoguce da je Hasret umrla. Ilijas grli i Efsun i Bahar. Kenan se pravi fin i pokusava da prica nepotrebne stvari koje naljute Bahar. Nakon sto Zejnebinoj majci Hanife izvuce zivce ona ucini nesto sto je kosta zivota. Zejnebinu majku privodi policija. Zejneb je ocajna. Zejnebina majka gadja Hanife u sobi i Hanife skacuci po krevetu pada kroz prozor Hanife i zbog toga odlazi u zatvor. Sta to Hulija saznaje i sta je sokira? Kada Sultan dodje do kuce i vidi Hanife kako lezi na zemlji na ploci sokira se. Bahar govori Kenanu da se gubi nakon cega je Kenan pozeli udariti ali Efsun mu ne dopusta i nakon toga je Kenan gurne nakon cega nju Arda udara. Na kraju Bahar istjera Kenana i Huliju iz kuce.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,