facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 86

Nakon nesrece koju dozive Bahar i Efsun njih dvije ne znaju sta da rade sa covjekom koji ih je vozio te se misle da li da zovu hitnu ili samo da odu. Bahar i Efsun odlaze. Zejneb odlazi majci u posjetu. Zejnebina majka isprica svu istinu Zejneb i kaze da joj ona nije prava majka ali Zejneb joj na to kaze kako je ona njena majka i da joj kaze istinu. Ona joj kaze da je Sultan zapravo njena prava majka. Sultan se pita gdje je Efsun i pita Ilijasa gdje je. Efsun i Bahar bjeze kroz sumu. Ates trazi Bahar. Mehmed je zapao ponovo u problem jer mu je Kenan napravio klopku sa jednom zeskom osobom. Mehmet sa Atesom odlazi traziti Bahar i Efsun. Kenan trazi od te zenske osobe da gurne Mehmeta sa litice ili ce on nju gurnuti ako to ne uradi. Hulijina kcekra odlazi od nje. Mehmet je malo nastradao zbog Kenana ali ipak je ostao ziv. Bahar i Efsun se nekako snalaze. Bahar dolazi kuci kao i Efsun ali Bahar zatekne oca sa istom tom zenom koju je unajmio Kenan u krevetu i ode. Mehmet trci za njom. Efsun saznaje da je Sultanina kcerka Zejneb.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara