facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 86

Nakon nesrece koju dozive Bahar i Efsun njih dvije ne znaju sta da rade sa covjekom koji ih je vozio te se misle da li da zovu hitnu ili samo da odu. Bahar i Efsun odlaze. Zejneb odlazi majci u posjetu. Zejnebina majka isprica svu istinu Zejneb i kaze da joj ona nije prava majka ali Zejneb joj na to kaze kako je ona njena majka i da joj kaze istinu. Ona joj kaze da je Sultan zapravo njena prava majka. Sultan se pita gdje je Efsun i pita Ilijasa gdje je. Efsun i Bahar bjeze kroz sumu. Ates trazi Bahar. Mehmed je zapao ponovo u problem jer mu je Kenan napravio klopku sa jednom zeskom osobom. Mehmet sa Atesom odlazi traziti Bahar i Efsun. Kenan trazi od te zenske osobe da gurne Mehmeta sa litice ili ce on nju gurnuti ako to ne uradi. Hulijina kcekra odlazi od nje. Mehmet je malo nastradao zbog Kenana ali ipak je ostao ziv. Bahar i Efsun se nekako snalaze. Bahar dolazi kuci kao i Efsun ali Bahar zatekne oca sa istom tom zenom koju je unajmio Kenan u krevetu i ode. Mehmet trci za njom. Efsun saznaje da je Sultanina kcerka Zejneb.

Loading...

EPIZODA NE RADI?


Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,