facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 87

Efsun sazna od Ilijasa da je Sultanina kcerka Zejneb. Efsun je sokirana. Mehmed se pita za djevojku koju je nekoliko puta spasio ko je zapravo ona i odakle se pojavila u njegovom zivotu. Sta predstavlja za njega i sta zeli? Hulija je ocajna na nju i odlazi u bolnicu zeleci je ubiti. Arzu u sudnici zeli da ubije Bahar, galami pred svima u sudnici na Bahar govoreci joj da se stidi, da se srami za sve sto joj je napravila. Ates je odvaja od Bahar i kaze joj da prestane. Djevojka kaze Huliji da se zaljubila u Mehmeda nakon cega je Huliaj zeli ubiti. Kada Sultan dodje do Zejneb i kaze joj da je ona njena prava majka, Zejneb se izdere na nju i kaze joj da ona nije njena kcerka i pobjegne od nje i Efsun. Sultan kaze Efsun da Zejneb nikada nece nju prihvatiti kao majku. Bahar je tesko, odlazi na majkin mezar i place te nakon toga odlazi kuci i uzima majkinu sliku i place. Zejnebina dosadasnja majka je u kuci i pusta plin da se ugusi. Pada na pod kuhinje. Arzu dolazi do Atesa i Bahar sa pistoljem. Sta li ce se desiti iz svega ovoga??Hanife je ipak ostala ziva i ima gips na vratu.

Loading...

EPIZODA NE RADI?


Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,