facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 87

Efsun sazna od Ilijasa da je Sultanina kcerka Zejneb. Efsun je sokirana. Mehmed se pita za djevojku koju je nekoliko puta spasio ko je zapravo ona i odakle se pojavila u njegovom zivotu. Sta predstavlja za njega i sta zeli? Hulija je ocajna na nju i odlazi u bolnicu zeleci je ubiti. Arzu u sudnici zeli da ubije Bahar, galami pred svima u sudnici na Bahar govoreci joj da se stidi, da se srami za sve sto joj je napravila. Ates je odvaja od Bahar i kaze joj da prestane. Djevojka kaze Huliji da se zaljubila u Mehmeda nakon cega je Huliaj zeli ubiti. Kada Sultan dodje do Zejneb i kaze joj da je ona njena prava majka, Zejneb se izdere na nju i kaze joj da ona nije njena kcerka i pobjegne od nje i Efsun. Sultan kaze Efsun da Zejneb nikada nece nju prihvatiti kao majku. Bahar je tesko, odlazi na majkin mezar i place te nakon toga odlazi kuci i uzima majkinu sliku i place. Zejnebina dosadasnja majka je u kuci i pusta plin da se ugusi. Pada na pod kuhinje. Arzu dolazi do Atesa i Bahar sa pistoljem. Sta li ce se desiti iz svega ovoga??Hanife je ipak ostala ziva i ima gips na vratu.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara