facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 88

Arzu uperi pistolj u Atesa i kaze pred svima da su joj upropastili zivot. Nakon sto Arzu ispali dva metka, Sultan pada na zemlju, je li to nju upucala?Sultan je ta koju je Arzu upucala. Arzu je krenula bjezati a Ates i Efsun idu za njom. Sultan vozi hitna. Muge se provodi sa deckom dok Hulija puca od brige. Sultan se ipak spasila..Sultan pita Efsun za Zejneb je li ona dosla. Zejneb ulazi kod majke. Sultan kaze Zejneb da je bila primorana da je ostavi i ode. Arzu je spavala u parku. Budi se i misli o tome sta je uradila.Arzu hapsi policija. Ates javlja Bahar da je Arzu uhapsena. Arda iznenadi Efsun kupio joj auto i ostavio ispred kuce. Hulija poludi kada vidi. Sultan dolazi kuci iz bolnice a Efsun dolazi u novom autu da se pohvali. Hulija pravi scene na mjestu gdje radi Dzemre. U toku je promocija od Bahar i Efsun. Bahar je jako ponosna na Efsun. Ismail je takodjer bez rijeci kada je ugleda. Arda pred svima zaprosi Efsun i pokaze joj prsten. Efsun pristaje. Dzemal uzima Zejneb sa scene i kaze joj da idu kuci. Sultan uzima Zejneb i kaze mu da je ona njena kcerka te da se gubi i da ga ona ne zeli vise vidjeti. Zejneb i Dzemal su nakon njegovog samara zavrsili. Efsun je sretnica u koju se zaista Arda zaljubio. Arda joj priznaje da je voli. Poljube se Efsun i Arda. Sultan i Zejnebina majka koja ju je odgojila padaju sa litice u more

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara