facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 91

Ates je zatekao Ejupa objesenog ali mu je ostavio i pismo. Ates je ocajan a Ismail kaze Dzengizu da ne idu nigdje da ostanu tu ali da nista ne diraju dok se on ne vrati. Ates odmah odlazi do Kenana, i to nazove da sazna gdje je. Zejneb sjedi na stolici i place. Ates govori u sebi da ga Kenan ceka da dolazi uskoro. Ates ocajan, dolazi do Kenana i kaze mu da je gotovo, da je saznao da je on narucio da ubiju njega i Bahar u hotelu. Zejneb odlazi do Efsun i izvinjava joj se za sve. Efsun nakon sto joj se Zejneb izvine i kaze joj sve sto ima, Efsun se nabroji Zejneb i kaze da je poludila te da se gubi. Dzemal i Arda se potuku jer je Dzemala opet vidio sa sestrom i rekao mu da se udalji od nje te skacu u bazen i jedva ih razdvoje. Ates je saznao da je Kenan kriv za smrt Doruka. Kenan je u bolnici i u teskom je stanju zbog Atesa koji je nakon saznanja da je Kenan kriv za smrt njgeova sina te da je pokusao ubiti i njega i Bahar te je odmah poduzeo mjere i dobro nastetio Kenanu. Hulija ne vjeruje u price da je Kenan kriv za smrt Duruka. Efsunina i Baharina nova kolekcija je u toku. Arda mrtav pijan je i prica sa Zejneb te skupa odlaze u hotelsku sobu i neko ih slika. Efsun je vec stigla kuci i ceka Ardu ali ga nema. Zejneb je sa Ardom i krene da ga poljubi ali umjesto toga mu kaze da ce i ona njemu napraviti ono sto je on njoj te ostavlja ceduljicu i 200 lira na stolu i odlazi. Hanife je ta koja ih je slikala te odlazi do Sultan i kaze joj da je Zejneb sa Ardom u hotelskoj sobi te joj pokaze slike. Sultan je uzasno ljuta.Efsun dobije snimak na kome Arda i Zejneb odlaze u hotelsku sobu. Ocajna je. Efsun odmah odlazi u hotel te zatekne tamo ceduljicu i novac i Ardu svog raskopcanog i pita ga kako je mogao to da joj napravi. Arda se budi i pita Efsun gdje je. Efsun kaze da je Arda lazljivac te odlazi od njega govoreci mu da je gotovo. Dok se Efsun pakuje u sob, ugleda s prozora kako lete baloni a to Arda njoj napravio kako bi mu oprostila te joj kaze da je voli. Efsun mu kaze da mu ne oprasta te odlazi do tetke, odnosno majke svoje te se oprasta s njom jer odlazi daleko.Zejneb zaustavlja taksi u kome je Efsun i kaze joj da saceka da je saslusa i da grijesi sto odlazi. Zejneb kaze Efsun da se nista nije desilo vec da je ona pogrijesila jer je zaljubljena i dalje u Ardu te da nista nije bilo te veceri.Efsun samo upita Zejneb zasto se sveti njoj,zbog ARde ili se njemu sveti?Nakon toga Efsun kaze Zejneb da joj ostavlja Ardu te da sad uzivaju, ona odlazi i sjeda u taksi i odlazi..

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara