facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 92

Efsun je krenula taksijem.Arda je sa Bahar i ona ga pita gdje je Efsun ali on joj kaze da je otisla na aerodrom ali je moli da mu pomogne jer ne zeli da ona ode. Bahar mu kaze da moraju odmah na aerodrom. Arda sa Bahar stigne bas u trenu kada Efsun preda pasos i udje u zabranjenu zonu te je moli Arda da ne odustaje da ne ide, da se vrati. Efsun ipak odlucuje da ode u avion. Arda i Bahar ostaju ali kada Efsun udje u avion svi putnici joj govore da ne odustaje od ljubavi. U avionu govore da je Arda mnogo voli i da ne odustaje i da mu oprosti. Bez obzira na sve to Efsun opet odlazi. Bahar nazove Zejneb i kaze da dodje u konak jer moraju razgovarati. Sultan moli Dzevrije da ne odvaja Zejneb od nje ali Dzevrije je gurne i Sultan pada u blato i Dzevrije joj kaze da vise nece vidjeti Zejneb. Mehmet zove Dzemre da pricaju. Hulija zatekne Dzemre pored Kenana i pita je sta radi s njim. Ates dolazi sa policijom i Kenana odvode. Bahar prica sa Zejneb i pita je kako je tako nesto mogla uraditi. Ates ocajan odlazi do Zejneb i kune je jer je zbog nje izgubio zenu.Mehmed moli Dzemre da ne ide te je poljubi u obraz. Bahar javi Mehmedu da je Efsun pocela da radi i da se smjestila. Arda i Bahar odlaze do Efsun i sve srede i muziku i veceru sve ali Efsun tvrdoglava mu kaze da mu nece oprostiti. Na kraju Arda uzme Efsun na rame i odnese je. Svi se smiju njihovoj sreci. Kada su se taman pomirili Efsun i Arda, na njihovim izjavama pred novinarima dolazi Zejneb koja se ubacuje u sve to i pita Ardu i Efsun da kazu svima kako je pocela njihova ljubav, zbog kojeg nemilog dogadjaja se rodial i ljubav? Svi su u soku…

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara