facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 94

Zasto je Efsun uhapsena, sta ce sve uraditi Arda kako bi je spasio, nista, sve sto ce pokusai mu je bezvrijedno jer nista od toga nece spasiti Efsun. Efusn je u zatvoru i dolazi dan rocista. Mehmed Emir pokusava da dovede sve u red kada je Ates u pitanju. Mehmed Emir trazi pomoc od Atesa. Ates nije taj koji ce mu ovaj put izaci u susret jer je jos uvijek u potrazi kako da ubije Kenana zbog proslosti koja ga uporno proganja. Dok Bahar ceka i sanja o svom novom domu, dolazi do novih iskusenja i nje i ATesa koje nisu ocekivali niko od njih.

Sultan i Ganimet saznaju da je Zejneb odlucila da ode daleko da se uda kako bi spasila svoje dvije majke ali mjesto na koje ide bas i nije najbolje. Fulijin i Mehmedov razvod je gotov te se sad Fulija i dalje bori da dobije sta zeli. Efsun je sada u ATesovim i Baharinim rukama jer Ates je taj koji joj je advokat.Efsun je oslobodjena zahvaljujuci Efsun. Mehmed Emir se zahvaljuje Atesu i Bahar. Fulija je stavila neki otrov u Hulijino pice. Hulija pada u restoranu na pod….

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara