facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 95

Fulija je uspjela u svojim namjerama te je otrovala Huliju, Hulija je pocela piti kafu. Efsun i Arda odlaze na pregled da po prvi put cuju otkucaje srca bebe te da je vide. Sretni su ali ih sokira vijest kada cuju da je Hulija u bolnici i da se otrovala. Ates je na sudjenju jer je otisao u policiju i prijavio ubistvo, da je kriv te ga tu proglase krivim i odlazi u zatvor. Bahar za to saznaje i u soku je. Mehmed Emir kada sazna da je Hulija lose sokira se. Svi su u bolnici. Hulija dozivljava jaku krizu. Doktori javljaju porodici da je Hulija otrovana te Kenan odmah kaze da je Fulija kriva za to. Hulija je pobjegla iz bolnice, ali sve su prilike da je izgubila pamcenje jer zaustavlja neki kamion i govori soferu da je proganjaju neki ludjaci te da bjezi. Arda i Efsun te svi ostali krecu za kamionom i Hulijom. Huliju covjek ostavlja ispred neke kuce i kaze joj da je tu niko nece naci. Arda i ostali se vracaju kuci jer su zbog policije koja ih je zaustavila zbog brze voznje izgubili kamion u kome se vozila Hulija. Huliju pronalaze i dolazi kuci ali je izgubila pamcenje. Efsun joj pusta snimak kako kuca srce njenog unuka. Efsun ili Ismail, ko dobije metak koji je ispalio neko kome je neko naredio da ubije Efusn. Da li ce Efsun ili Ismail prezivjeti ili umrijeti?.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara