facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 95

Fulija je uspjela u svojim namjerama te je otrovala Huliju, Hulija je pocela piti kafu. Efsun i Arda odlaze na pregled da po prvi put cuju otkucaje srca bebe te da je vide. Sretni su ali ih sokira vijest kada cuju da je Hulija u bolnici i da se otrovala. Ates je na sudjenju jer je otisao u policiju i prijavio ubistvo, da je kriv te ga tu proglase krivim i odlazi u zatvor. Bahar za to saznaje i u soku je. Mehmed Emir kada sazna da je Hulija lose sokira se. Svi su u bolnici. Hulija dozivljava jaku krizu. Doktori javljaju porodici da je Hulija otrovana te Kenan odmah kaze da je Fulija kriva za to. Hulija je pobjegla iz bolnice, ali sve su prilike da je izgubila pamcenje jer zaustavlja neki kamion i govori soferu da je proganjaju neki ludjaci te da bjezi. Arda i Efsun te svi ostali krecu za kamionom i Hulijom. Huliju covjek ostavlja ispred neke kuce i kaze joj da je tu niko nece naci. Arda i ostali se vracaju kuci jer su zbog policije koja ih je zaustavila zbog brze voznje izgubili kamion u kome se vozila Hulija. Huliju pronalaze i dolazi kuci ali je izgubila pamcenje. Efsun joj pusta snimak kako kuca srce njenog unuka. Efsun ili Ismail, ko dobije metak koji je ispalio neko kome je neko naredio da ubije Efusn. Da li ce Efsun ili Ismail prezivjeti ili umrijeti?.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,