facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 96

Ismail je taj koji je upucan ali Efsun se onesvjestila od krvi. Ismail je ocito puno krvi izgubio te umire Efsun na rukama. Ismail prizna Efsun da je jedino nju volio i da odlazi sretan tako na onaj svijet. Ismail umire. Efsun je tesko. Efsun je izgubila Ismaila zbog Afana. Dzengiz takodjer place pored Ismaila koji je umro. Dzenaza je u toku. Ates pravi frke u zatvoru. Ates upoznaje oca u zatvoru, njegov otac govori da mu je on otac ali ATes ne vjeruje. Bahar odlazi do ATesa i kaze mu da je Ismail mrtav, da su ga ubili neki ljudi i da jos ne znaju ni ko je ni zasto su to uradili. Atesa vijest o Ismailu dodatno potrese te je sad ne ocajan, vec gotov. Bahar je takodjer tesko vidjeti Atesa u takvom stanju. Nakon cetiri sedmice Ates izlazi iz zatvora. Atesa prije izlaska otac uvjeri da mu je on pravi otac i da nije mrtav te mu donosi i dokaz na samom izlazu iz zatvora. Nakon toga Ates kroz suze kaze da ce ga izvesti odatle te da ce onda sjesti i popricati kao otac i sin te ga nazove ocem. Bahar je sretna kada vidi Atesa da izlazi iz zatvora. Dzemre je krenula da ode i Mehmed Emir je sprijecio u tome da ode. Zaustavlja autobus u kome je ona te joj kaze da je voli te je zaprosi ali ona ga odbije jer joj nije vjerovao.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara