Moja sestra Jelena i ja rođeni smo iste godine. Stariji sam od nje samo dva meseca i oduvek u druženjima sa familijom sa njom sam bio najbliži. Kad smo bili klinci, pokazala mi je svoju pi*kicu, a ja sam njoj pokazao moj ku**ić. Bili smo mali i ništa nismo znali o s**su. Čak smo i kao imali se*s jednom prilikom, međutim ja sam samo svoj kurčić ubacivao među njene butine. Kako smo rasli moja želja da imamo pravi se** je bila sve veća, ali Jelena nije pokazivala takvo interesovanje. Uvek kada smo išli na plažu, ja sam buljio u njene već narasle si*e, du*e i u vidljivi žbun između nogu. Kasnije sam odlazio u najbliži WC i žestoko dr**o svoj ku**c. Jednom prilikom, dok se Jelena tuširala kod nas, posmatrao sam je kroz ključaonicu. Sjajna pi**ica, gu*a za medalju, a si*e odlične. Ko zna koliko puta sam sv**io na taj prizor. Jednom prilikom sam joj ukrao gaćice crne boje sa žice. Bila je ljuta na tog lopova, jer kako je kazala to su joj jedine crne gaćice koje je imala. Nakon toga vratio sam gaćice na žicu. Kad smo pošli u srednju školu, bili smo u istom odeljenju, a Jelena se sve više razvijala i izrasla je u jednu dobru p**ku. Uvek je imala momke, čak i po nekoliko godina starije od sebe. Počela je da se je** vrlo rano, a moja želja za njom bila je sve veća. Bližio se kraj školske godine, a Jelena je imala jedinicu iz matematike, pa je tražila da joj pomognem. Kada je došla god mene, grudi su joj buktale ispod majčice. Malo sam joj objašnjavao matematiku, a malo joj buljio u si*e. Primetila je to, ali se nije bunila. Kada smo završili poslednji čas uoči pismenog rekla mi je:

– Ako dobijem dvojku iz matiša, bato, biću tvoj veliki dužnik. Možeš od mene i mojih da tražiš bilo šta. Meni je u glavi prohujala misao da bih mogao da joj tražim s**s! Pismeni je dobro prošao za nju, dobila je pozitivnu ocenu. Snažno me je zagrlila i pripila se grudima uz mene. – Šta želiš, dobićeš, batooo! Ova dvojka mi garantuje more sa dečkom. Jao, biće ludo!!!
Skakala je od sreće moja Jelena. Seli smo da popijemo kafu u jednom kafiću, a ja sam je onda pitao:

– Je l’ hoćeš da mi ispuniš želju koju si obećala, ako dobiješ dvojku?
– Samo kaži koja je tvoja želja, bato. Sve ću ih ispuniti – srećno je govorila Jelena. Pozvao sam je da joj šapnem na uvo šta želim, da ne bi čuli svi.
– Hoću da te je**m! – bio sam kratak i jasan.
– Šta? Koga? Mene? Jesi li ti lud? – bila je zbunjena Jelena.
– Da! To želim od tebe kao poklon. Dugo te želim i d***m na tebe! – bio sam uporan.
– Pa, mi smo brat i sestra. To nije prirodno, to je greh – govorila je Jelena.
– Ja bih želeo da mi ti budeš prva. Želim te! – bio sam uporan.
– Imaš moje drugarice. Nabaciću ti bilo koju, nemoj da budemo grešni – Jelena je molila da svoju želju promenim. Pozvao sam konobara, platili smo račun i krenuli ka mojoj kući. Usput više s**s nisam spominjao. Kada smo stigli, Jelena je rekla da će malo da se zadrži, a ja sam zaključao vrata i rekao:
– Skidaj se!!!
– Šta je ovo? Neka zavera? – bila je zbunjena Jelena.
Ja sam se skidao u nameri da je poj**em, makar i na silu. Bio sam potpuno nag, kada je Jelena opet progovorila:
– ‘Bem ti ovaj život! Za dvojku moram da dam pi**u svome bratu. Shvatila je Jelena da će biti je**na i počela je da se skida. Imala je na sebi lila kombinaciju ga***a i brusa. Si*e su joj bile sjajne, a kada je skinula ga**ce, ispod kojih je imala sjajnu p*č*icu sa kovrdžama stidnih dla*ica. Prvo je na redu bilo pu**nje, spustila je glavu na moj ku**c. Osećaj je bio sjajan. Pu**la mi je ku**c, a ja sam uživao. Ubrzo sam obilno svr**o pored sekinih usta.
– Već si svr**o?! Ha, ha! – smejala se Jelena. Potom ga je opet uzela u usta i podigla ga. Usledilo je ono najlepše, usledio je ulaz u moju sestru, koji tako dugo čekam. Legla je Jelena na krevet, raširila noge i naredila da joj ližem p****u. Nikada to ranije nisam radio, ali pošto je ona imala moj ku**c u ustima, bio je red da ja liž*m njenu pi**. Svideo mi se ukus njene ri**ce. Ja sam je liz*o, a ona se grčila. Od jednom je uzviknula:
– Stavi mi ga već jednom, šta čekaš!!! – bila je na**ljena. Nije trebalo dva puta da mi kaže, ušao sam u nju. Kao da sam bio na vrhu sveta. Je**m Jelenu ne mogu da verujem! Uživam u njoj.

– Nemoj slučajno u mene da sv*ši* – opominjala me je da ga na vreme vadim.  Jesi li zadovoljan? Ovo smo sad uradili i više nikada! – govorila je Jelena, dok je na sebe navlačila gaćice i ostale delove svoj garderobe. Nakon toga nekoliko dana smo slabo razgovarali, a onda je sve bilo kao da se ništa nije deslilo.
Prošlo je više od godinu dana od našeg greha i kretali smo na matursku ekskurziju u Grčku. Iako smo se po**bali, ja sam i dalje želeo seku, koja je sada ocene dobijala j**ući se sa profesorima i sinovima od profesorki. Nekoliko dana smo se zabavljali na grčkom moru, a onda sam jedne noći primetio da sestra sa jednim Grkom odlazi u sobu. Želeo sam da budem njihov voajer i krenuo sam za njima. S**s u sobi je već uveliko trajao, kada sam ja pokucao na vrata sobe. Bili su oboje u strahu, pomislili su da je profesor. Grk je onako poluobučen izašao iz sobe, a ja sam u nju ušao. Seka me je pogledala. Znala je šta želim od nje, skinula je posteljinu koja je bila preko nje i ostala je kao od majke rođena. Ovoga puta pi**ica joj je bila skroz obr*jana. Skinuo sam se i legao u krevet pored nje. Odmah je krenula u o**lnu obradu mog ku**a. Kako je lepo p**ila, onako sa zadovoljstvom, a ne kao prvi put kada sam je naterao. Kada sam svr**o, krenuo sam u obradu njene ma*kice. Sada mi nije trebala opomena kad da joj ga stavim. Ušao sam u nju i sve dublje prodirao u njeno telo. Zadovoljno je vrištala, grebala je moja leđa. To me je mnogo palilo. Sv**io sam i drugi put, kada je seka preuzela inicijativu. Počela je da mi p**i ku**c, a ja sam ležao na krevetu i uživao. Malo joj je bio u ustima, a malo među s***ma. Ubrzo je opet bio kr*t. Jelena je krenula da ga jaše. Žestoko se nabijala na moj kur**. U jednom trenutku počela je da se trese, a onda je doživela jak or***am.
– Jao, batooo… Kako je lepooo… – vrištala je Jelena.
– Ovo ćemo od sad češće raditi, je l’ da? – pitao sam znatiželjno.
– Kad god te budem poželela, zvaću te. Želiš li još nešto? – odgovorila je.
– Želim da ti ga stavim u d**e! – bio sam odlučan da joj uđem u gu*zu.
– Ha, ha! Znajući tebe i koliko si uporan, bolje da odmah pristanem! Na***ila se i zatražila da joj iz torbe izvadim nekakvu kremu i namažem joj gu**. Gu*a joj je sijala. Bila je spremna za moj ku**c. Polako sam ulazio u nju, kada je seka rekla da je dosta. Krenuo sam da joj na**jam svoj ku**c. Obema rukama sam joj mesio s**e. U jednom trenutku sam shvatio da sam je**o najbolje du*e i mesio najbolje s**e u školi. Kasnije sam je ljubio po vratu i leđima, a onda je okrenuo i mlazeve svoje sp**me istresao po njenim si**ma. Oboje smo bili zadovoljni, a seka nije htela da se vraća u diskoteku. Ja sam, onako umoran morao, da neko ne bi posumnjao. Sutradan smo bili na plaži i s nogu smo se poj**ali u WC-u hotela. Naše avanture tek su počinjale…