facebook

LOMLJAVA KOSTIJU ČULA SE NA 10 METARA: EVO ŠTA SE ZAISTA DEŠAVA PEDOFILIMA U ZATVORU!

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

   

  Pedofili se smatraju najgorim ljudima na svetu, a nije ni čudo s obzirom na to kakve su zločine spremni da urade. Oni zlostavljaju i siluju decu, u najgorem slučaju ih i ubijaju, pa takvi zločini ne smeju da prođu nekažnjeno.Evo šta su rekli ljudi koji su zatvoreni i služe dugogodišnju kaznu, a neki čak i doživotnu…

  Ubice maloletne dece su u zatvoru dočekani bukvalno na krv i nož! Ostali zatvorenici samo čekaju da u njihove redove dođe jedan “ovakav” kako bi ga kaznili za učinjeno.

  Jednog momka su zatvorenici dočekali tako što su ga pljuvali, a zatim mu priredili najgore batine u životu.

  – Lomljava kostiju se čula 10 metara daleko. Preminuo je na putu do bolnice. Svi momci, koji su učestvovali u batinjanju, dobili su po još pet godina zatvora – rekao je jedan od zatvorenika koji je želeo da ostane anoniman.

  Slična situacija dogodila se pedofilu kojeg je tuklo čak 55 zatvorenika. Naravno, čuvari u ovoj situaciji ne reaguju, jer znaju koga zatvorenici biju, a tek kada incident postane ozbiljan i ukoliko smrtno ugroze mladića, onda prekidaju tuču.

  Kada je završeno suđenje monstrumu Draganu Đuriću, koji je silovao i mučki ubio Tijanu Jurić, u zatvoru su ga dočekali veoma “toplo”. Tada se pisalo kako je njega snašla sudbina kakvu je priredio maloletnom anđelu, da ga drugi zatvorenici siluju i maltretiraju, ali i da je pretučen više puta. Kasnije je ta informacija demantovana od strane Kazneno-popravnog zavoda, ali mnogi smatraju da monstrum svakako u zatvoru nije neprimećen, jer prestupnici najmanje vole silovatelje i one koji maltretiraju slabije od sebe.

  (Telegraf.rs)

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.