facebook
Balkan Portal
Broj 1 Za Serije!

MESIJEVA ŽENA JE BOMBA LETA: PAPARACI SNIMILI SKRIVENI FETIŠ ARGENTINCA SA SUPRUGOM (FOTO)

Iza najboljeg fudbalera sveta je bio težak period, pa je odmor bio neophodan…Lionel Mesi je u poslednjih nekoliko nedelja prošao kroz izuzetno stresan period. Izgubio je još jedno finale sa Argentinom, a posle toga se potresno i u suzama oprostio od igranja za reprezentaciju.

Posle toga je usledila presuda za utaju poreza u Barseloni, posle koje mu je izrečena kazna zatvora u visini od 21 meseca. Zbog svega toga, Mesi je odlučio da ode na odmor i da se oslobodi stresa i napornog perioda.

To je uradio u velikom stilu, kako i priliči jednom od najbogatijih sportista planete. Na privatnoj jahti, na Ibici. Tešila ga je njegova supruga Antonela Rokuzo. Mesiju je to očigledno prijalo. A kako i ne bi? Kada vidite fotografije koje su paparaci zabeležili u blizini Mesijeve jahte, sve će vam biti jasno.

Par se izolovao na plovnom dušeku, a prelepa Antonela je u minijaturnom kupaćem, koji ističe guzu, Mesiju priredila i posebnu masažu nogama.

1
2

Mesijevim fanovima verovatno nije lako palo ni to što je Kristijano Ronaldo sa Portugalijom osvojio trofej na EURU, pa se povodom toga povela i polemika da li sada Portugalac može da se smatra boljim fudbalerom od njega, jer je osvojio trofej i sa reprezentacijom.

Loading...
Komentari
Učitavam komentare...