MESIJEVA ŽENA JE BOMBA LETA: PAPARACI SNIMILI SKRIVENI FETIŠ ARGENTINCA SA SUPRUGOM (FOTO)

Iza najboljeg fudbalera sveta je bio težak period, pa je odmor bio neophodan…Lionel Mes...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Iza najboljeg fudbalera sveta je bio težak period, pa je odmor bio neophodan…Lionel Mesi je u poslednjih nekoliko nedelja prošao kroz izuzetno stresan period. Izgubio je još jedno finale sa Argentinom, a posle toga se potresno i u suzama oprostio od igranja za reprezentaciju.

Posle toga je usledila presuda za utaju poreza u Barseloni, posle koje mu je izrečena kazna zatvora u visini od 21 meseca. Zbog svega toga, Mesi je odlučio da ode na odmor i da se oslobodi stresa i napornog perioda.

To je uradio u velikom stilu, kako i priliči jednom od najbogatijih sportista planete. Na privatnoj jahti, na Ibici. Tešila ga je njegova supruga Antonela Rokuzo. Mesiju je to očigledno prijalo. A kako i ne bi? Kada vidite fotografije koje su paparaci zabeležili u blizini Mesijeve jahte, sve će vam biti jasno.

Par se izolovao na plovnom dušeku, a prelepa Antonela je u minijaturnom kupaćem, koji ističe guzu, Mesiju priredila i posebnu masažu nogama.

1
2

Mesijevim fanovima verovatno nije lako palo ni to što je Kristijano Ronaldo sa Portugalijom osvojio trofej na EURU, pa se povodom toga povela i polemika da li sada Portugalac može da se smatra boljim fudbalerom od njega, jer je osvojio trofej i sa reprezentacijom.

Pogledajte i...