facebook

ERO*SKA ISPOVEST: Namazala sam gu*u va*elinom pa sam odlučila da divljam

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Razvedena sam sada i imam ćerku od 19 godina. Udala sam se sa nepunih 18 i bila sam verna mužu sve ovo vreme. Bio mi je i prvi i jedini dugi niz godina. Nikada nisam ni razmišljala o nekom drugom Visoka sam 177, imam 60 kilograma što mogu da zahvalim odricanju od slatkiša i bavljenju fitnesom i džogingom. Imam raskošne grudi koje su uvek u centru pažnje gde god da sam. Šatirana kosa… Pre godinu i po bilo mi je 20 godina braka. Rešila sam bila da iznenadim muža kako i dolikuje za takvu godišnjicu. Pošto nam je se*s vec postajao monoton želela sam da ga začinim i promenim. Kupila sam se*si rublje za tu priliku: haltere, ta*gice i brus koji više pokazuje nego što skriva. Pozajmila od prijateljice sa posla koja mi je pričala o svojim iskustvima dva para lisica koje je ona kupila u se*s šopu. Spremila sam i kremu za gu*u jer nikad na to do sada nisam pristala, mada me je ubeđivao često.

  Pozvala sam ga na mobilni negde oko 8 uveče da vidim da li dolazi jer se zadržao na poslu. Odgovorio mi je da je već na putu i da će biti u stanu tek za nekih petnaestak minuta jer je led po putu. Otišla sam u spavacu sobu, obukla se u spremljenu toaletu, namazala gu*u dobro, pustila tihu muziku, prigušila svetlo, i vezala ruke lisicama za stubove na krevetu iznad glave da bih mu se prepustila u potpunosti i da se kojim slučajem ne predomislim u vezi gu*e… Nestala je struja. Vec sam zažalila što sam stavila lisice jer nije bilo šanse da ih skinem i ustanem da upalim sveću. Za par minuta sam čula otvaranje vrata i prepoznatljivo odlaganje aktovke na policu. Zacvrkutala sam da ga čekam u spavaćoj sobi i da mi treba njegova pomoć. Ušao je polako a u mrklom mraku sam videla samo njegovu konturu i prošaptala da sam mu priredila iznenađenje i da jedva čekam da me uzme i iskoristi kao neku ku*vu, da sam to dugo planirala i da jedva čekam da ga osetim. Kad sam dodala da su mi ruke vezane lisicama i da može da mi radi šta poželi, uzdahnuo je i osetila sam da mu srce kuca kao ludo.

  Počeo je da mi liže stopala i obrađuje prst po prst. Uzbudilo me je strašno jer mi to do sada nikad nije uradio. Jezikom je šetao uz moje noge dok je rukama stizao svuda. Iz mene su već cureli sokovi koje je znalački jezikom pokupio grickajuci mi kli**ris. Obrađivao me je jezikom kao nikad. Prvi put sam s**šila dok me je li*ao tako znalački i sočno. Svr**vala sam u gr*evima uvijajući se jer su mi ruke bile vezane. Nisam znala da je postao tako dobar, šapnula sam mu. Grickao mi je stomak, li**o ispod pazuha, grizao za bra**vice dok mi je dva prsta ugurao u ri**cu i g*u. Podivljala sam kao besna kobila, trzala se, uzdisala i molila da počne da me je*e. Počinjala sam da gubim razum i da glasno uzdišem. Samo sam zvezde videla u svom tom mraku. Osetila sam pe*is nasuprot klit**isu i uvijala se ne bi li nekako što pre ušao u mene. Kontrolisao me je u potpunosti. Kad sam osetila da je krenuo da ulazi osetila sam olakšanje jer sam mislila da nikad neće ući a tako mi je trebao, tako sam želela da uđe u mene i da me divljački je*e dok ne umrem od zadovoljstva. Osećala sam ga kao nikada do tada u životu. Činio mi se deblji nego ikada, ispunjavao me do krajnjih granica. Neopisiv osećaj koji je u meni budio nešto što nisam poznavala do tada kod sebe. Ku*vinski instikt. Bezobrazno sam vikala da želim da me pocepa, da me ubije od ku*ca, da me rasturi…

  Kada sam mislila da je to to, nastavio je da ulazi dublje. Počela sam da osećam novu neopisivu dimenziju s**sa. Činilo mi se da je duplo veći nego inače. Nisam mogla da čekam njegovo sporo prodiranje nego sam se divljački uzdigla i nabila kao ku*va na kur*inu do kraja. Udario je u kraj moje ribice što nikada do sada nije. Uhvatio me je za bokove i krenuo divljački da je*e i udara u kraj moje vlažne r**ice. Sv**ila sam ponovo kao luda i osetila da i on svr**va. Napunio me je žest*ko, osećala sam ml**eve sp**me kako špricaju unutra kao da su pod pritiskom. Zabacila sam glavu u jastuk i rekla da nisam verovala da mogu ovako strasno da sv**im i da mu nikad nije bio bolji ku*ac. Međutim, nije ga izvadio niti pričao vec me samo okrenuo na bok koliko to lisice dozvoljavaju i nastavio da razbija. Je*ao me divljački i žestoko. Si*e su samo išle tamo-vamo. Već sam vrištala u novom naletu svr**vanja dok me je cepao kao životinja držeći prst u g**i što me je nenormalno dodatno uzbuđivalo. Želela sam da mu se uvek toliko diže i da uvek bude tako debeo i veliki.U trenutku mog vrištanja i vikanja da me je*e jače, da me pocepa, u delirijumu sv***vanja došla je struja i kao u nesvestici sam videla kako sv***vam na ku*cu komšnikinog sina Marka koji ima 19 godina. Nisam verovala u to što vidim i pomislila da mi se priviđa i tražila da me je*e jače ritajući se i trzajuci u orgazmičnom grču.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.