facebook
🔔

ISPOVEST – Imam 30 godina i udovica sam vec dve godine, za to vreme nisam imala nijednog …

Imam 30 godina i udovica sam vec dve godine, za to vreme nisam imala nijednog muškarca u sebi sve do jednog dana kada me je uhvatila ozbiljna na*aljenost. Otišla sam u se*si šop da bi kupila neki vibrator i isterala želju, kad tamo nisam

mogla da se odlučim koji ću pa sam kupila tri komada. Ulećem u kuću, trčeći se skidam i gola bacam na krevet. Zgrabila sam prvo jedan ogromni, crni, pokušavam da ga uguram, širim se, želim ga ali ne ide, uzmem onaj srednji i on ide glatko.

Zavrsim ja tu posao kad ono pogledam u prozor i vidim svoju majku kako me bledo gleda, otvorila sam joj vrata sva crvena u licu, kad ona skače na mene krene da me čupa i govori kako sam ja sramota za porodicu, kako ne cenim svog mrtvog muža već da sam ofucana dr*ljetina koja samo misli na ku*ac.

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara