facebook
🔔

NEĆETE VEROVATI! Od dana sve vaše fotografije na FB-u nestaju

Fejsbuk Foto AP 2012

Najpopularnija društvena mreža na svetu Fejsbuk od danas će početi da briše fotografije odnosno albume fotografija koje su korisnici na FB učitali sa mobilnih telefona.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.
Onima koji su učitavali fotografije telefonom bilo je omogućeno da automatski učitavaju sve fotografije sa svojih uređaja u privatni album pod imenom „Synced“ ili „Synced from Phone“.

Ideja je bila da će tako korisnici lakše pronalaziti i deliti fotografije s prijateljima na društvenim mrežama. Korisnici se sada obaveštaju da će njihovi albumi nestati 7. jula pa bi trebalo da ih skinu ili instaliraju novu aplikaciju kako bi ih zadržali na Fejsacebooku.

Prisiljavanje na skidanje još jedne aplikacije izazvalo je revolt među korisnicima Facebooka, koji su poslednji put pre dve godine morali da instaliraju Messenger kako bi nastavili da komuniciraju s prijateljima.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,