facebook
Balkan Portal
Broj 1 Za Serije!

Ali da li je spreman? 8 znakova da planira sa vama ozbiljnu vezu i brak

Proverite koliko je on zapravo ozbiljan i da li planira budućnost za vas dvoje!

Nema potrebe da mozgate i razmišljate šta on planira i misli o vašem odnosu. Dovoljno je samo da pogledate naredne redove i ukoliko bi se vaš dragi složio sa sledećim tvrdnjama, budite sigurne da planira sa vama da bude na duge staze, piše sajt Cosmopolitan.

Imate iste ciljeve.

Važno je da oboje vidite sebe kao roditelje (ili ne), ili da se vidite kako živite u predgrađu, ili da putujete po celom svetu. Zajednički ciljevi su jako bitni u dugim vezama. To je bitnije od činjenice da ste oboje zaluđeni istom serijom. Uvek možete kupiti dva TV-a ako ne gledate iste serije, ali ne možete imati trajnu porodicu ukoliko vaš partner to ne želi. Možete.. ali to nije baš zdravo.

Već ste prošli kroz teška vremena.

Nijednoj vezi nije potrebno vatreno krštenje, ali ako ste pomogli jedno drugom u nekim teškim trenucima, već znate da vam je veza stabilna i u najtežim periodima.

Vaša veza se ne vrti samo oko seksa.

Super je kada se sa nekim povežete na fizičkom nivou, ali ako mislite da je taj neko loša osoba – nema šanse da će veza uspeti. U redu je progledati kroz prste manama nekoga ko vam je prijatelj sa povlasticama, ali prava veza se ne zasniva na svađanju i seksu pomirenja.

Seks je ODLIČAN

Seks je i dalje važan, tako da je dobro imati odnose koji ostavljaju bez daha, lome krevete i od kojih drhte kolena.

Konstanto učite jedno od drugog.

Jedno drugom ste podrška i trudite se da budete bolji. Uvek pokazujete jedno drugom nove stvari i u vezi vam nikada nije dosadno.

Ne morate ništa da radite kada ste zajedno.

Znate da imate dobru stvar onda kada samo možete da sedite na terasi, uživate u povetarcu i ne progovarate.

Možete jedno drugom da kažete sve.

Ne postoje tajne. Znate sve jedno o drugom (čak i najveće blamove) i ne osuđujete se međusobno zbog toga.

Verujete jedno drugom.

Ovo je zaista temelj svake veze. Nema ljubomore. Nema tajni. Ne morate očajno da preturate partnerov telefon dok se tušira. Osećate se prijatno i sigurno u toj vezi. Postoji stabilnost koju niste imali do sada.

Loading...
Komentari
Učitavam komentare...