facebook

KO VOLI, NEK IZVOLI: Dobre vesti za sve korisnike najveće društvene mreže

Fejsbuk, Profimedia 
Iz Fejsbuka najavljuju promene koje treba da udovolje svim korisnicima.

Korisnici Fejsbuka mogli su da primete da često propuštaju bitne vesti svojih prijatelja zbog navale internet reklama i ponuda, što je mnogima zasmetalo. Prvi džin među socijalnim mrežama je brže bolje reagovao na ove kritike.

Iz predstavništva Fejsbuka u Kaliforniji, u sredu je najavljeno će se algoritam pregleda njuzfida promeniti tako da udovolji korisnicima, što bi značilo da će aktivnost prijatelja biti vidljivija od ostalih marketinških postavki.

Nove vesti?Nove vesti?

“Fejsbuk je stvoren sa idejom da povezuje ljude sa porodicom i prijateljima. To je i dalje glavni princip i prioritet”, izjavio je Lars Bekstorm, tehnički direktor Fejsbuka.Iz sedišta giganta najavljeno je da se prve promene očekuju već sredinom ove nedelje. Novi algoritam će forsirati fotografije, video snimke, statuse i linkove koje postavljaju prijatelji sa najviše pratilaca. Što se tiče advertajzinga, Fejsbuk će i tu napraviti po koju promenu kako se 1,65 milijardi korisnika ne bi osećalo uskraćenim. Iz kompanije najavljuju da ne žele da pokazuju korisnicima šta “treba” da konzumiraju i kupuju, već ono što “misle” da korisnici žele na osnovu same aktivnosti i ličnih preferenci.

Koje promene?Koje promene?

“Nismo u poslu gde biramo šta će ljudi da čitaju i čime će da se bave, već da spajamo slične ljude i ideje. To ne radimo samo zato što u to verujemo, nego zato što je to dobro i za biznis firme”, napomenuo je Adam Moseri, potpredsednik odeljenja za poslovanje.Spektar opcija će biti proširen. Naime, svaki korisnik će imati veću kontrolu nad njuzfidom, jer će moći da bira koje prijatelje želi da vidi više, a koje ne. Njuzfid napreduje još od nastanka 2006. godine i konstantno se menja pod naletima sugestija samih korisnika.

(Forbes)

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

x

Check Also

izgubljena-ljubavz

Izgubljena Ljubav – Epizoda 1

Pogledajte dnevni horoskop za danas - 27. oktobar 2016. Prezgodnog Kenana Imirzalioglua uskoro ćemo gledati ...

frontalna-bipa-balkanportal-horoskop

Dnevni horoskop za 28. oktobar 2016.: Ovan preostljiv, Devica nije opuštena, a Strelac nervozan

Dnevni horoskop za 28. oktobar 2016. Osvanuo je još jedan, a poslednji jesenji petak oktobra ...

frontalna-bipa-balkanportal-horoskop

Dnevni horoskop za 27. oktobar 2016.: Današnji dan donosi velike promene

Dnevni horoskop za 27. oktobar 2016. Današnji četvrtak je, dragi naši, dan savršen za vaše ...

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,