facebook
🔔

KINESKI TELEVIZOR? Bizarni snimak zaprepastio svet, televizor otvorio vrata budućnosti

strah, bizarni snimak, paranormalno, zvuk, strah, Foto Profimedia 
Ubrzo smo počeli da čujemo plač iz soba u kojima u tom trenutku ne boravimo. Kad uđemo unutra, zvuk prestaje. Počele su da se pojavljuju senke, videli su ih čak i naši roditelji dok smo pričali preko skajpa, ispričala je devojka

Slučajevi paranormalnih aktivnosti u kućama na internetu isplivavaju sve češće, ali ovaj je ceo svet ostavio bez daha, piše Stil.

Naime, devojka koja se na portalu Youtube predstavlja kao Šiz Mekoj (ShizzMcCoy), objavila je snimak na kom se čuje kako iz njenog televizora dopiru demonski zvuci!

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

„Kad smo se uselili, primetili smo da na svim elektronskim uređajima slika poigrava, a telefon se puni u rikverc. Ekran televizora se slomio iz čista mira, a plejstejšn uređaj se hladio, umesto da se greje“, otkriva devojka svoje bizarno iskustvo.

Ona dodaje i da su ona i njen cimer čuli udarce po vratima spavaće sobe svaki put kada su sami u stanu.

„Svaki put tri udarca, i to svaki put kad smo sami u stanu. Ubrzo smo počeli da čujemo plač iz soba u kojima u tom trenutku ne boravimo. Kad uđemo unutra, zvuk prestaje. Počele su da se pojavljuju senke, videli su ih čak i naši roditelji dok smo pričali preko skajpa“, napisala je devojka uz video snimak.

Ali, poslednjih dana počele su da se dešavaju najstrašnije stvari.

„Gasovi izlaze iz svakog elektronskog uređaja. Iz telefona, televizora, laptopova, čak i iz božićnih igračaka! Mislili smo da se odmorimo od toga slušajući muziku na aj-podu, ali zvuk onda dolazi iz slušalica“, otkiva Šiz i dodaje da su dovodili dva eksperta u stan, i oba su potvrdila da se tu nalaze demonski entiteti.

Nakon svega, njen cimer počeo je da radi strašne stvari u snu.

„Grebao je na vrata, vrištao, vukao pokrivače i u snu čučao ispod mog kreveta. Tri cimera koja su na početku živela sa nama, odmah su se iselili od straha. Noćas se u stanu sav nameštaj ispomerao. Naočare su mi same spale sa glave i razbile se o zid. Te noći sam i  ja otišla. Ponela sam svu moju tehnologiju iz tog stana, i nikad se više ništa nije čulo“, dodala je u opisu videa.

U videu devojka pokušava da komunicira sa glasom iz televizora, čak i da dobije odgovor.

„Odmah na početku snimka čuje se „Odmah ili ću te ubiti“, kasnije se čuje plač i naređenje „Odlazi“, a ostale reči nisam razumela“, objasnila je i zamolila sve koji preslušaju snimak da podele sa njom šta su čuli.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara