facebook
🔔

PRVO KUCA, ONDA TUCA! Ovako radi srce momka koji se sprema da zaprosi devojku

 
Zahvaljujući merenju otkucaja srca jednog mladića sve devojke sada imaju priliku da vide šta se to dešava sa srcem muškarca koji planira da ih zaprosi.

Jedan od korisnika popularne društvene mreže nosio je uređaj za merenje otkucaja srca pre nego što je zaprosio svoju devojku.

Njihov izlazak od 40 minuta, koji je u video snimku skraćen na svega 90 sekundi, pokazao je kako je mladiću srce u toku šetnje kucalo od 80 do 90 otkucaja po minuti.

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Nakon što su uzeli sladoled otkucaji su se smanjili na oko 80 po minuti da bi ponovo naglo počeli da rastu u trenutku kada je ponovio prosidbeno pitanje u svojoj glavi i to čak do 130 otkucaja.

U trenutku dok je prosio svoju devojku srce mu je „lupalo“ oko 113 otkucaja da bi ubrzo nakon njenog pristanka smanjilo se na 80 otkucaja po minuti.

Prosidba, brak, veza foto Profimedia

(Klix)

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara