facebook
🔔

PRVO KUCA, ONDA TUCA! Ovako radi srce momka koji se sprema da zaprosi devojku

 
Zahvaljujući merenju otkucaja srca jednog mladića sve devojke sada imaju priliku da vide šta se to dešava sa srcem muškarca koji planira da ih zaprosi.

Jedan od korisnika popularne društvene mreže nosio je uređaj za merenje otkucaja srca pre nego što je zaprosio svoju devojku.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Njihov izlazak od 40 minuta, koji je u video snimku skraćen na svega 90 sekundi, pokazao je kako je mladiću srce u toku šetnje kucalo od 80 do 90 otkucaja po minuti.

Nakon što su uzeli sladoled otkucaji su se smanjili na oko 80 po minuti da bi ponovo naglo počeli da rastu u trenutku kada je ponovio prosidbeno pitanje u svojoj glavi i to čak do 130 otkucaja.

U trenutku dok je prosio svoju devojku srce mu je „lupalo“ oko 113 otkucaja da bi ubrzo nakon njenog pristanka smanjilo se na 80 otkucaja po minuti.

Prosidba, brak, veza foto Profimedia

(Klix)

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,