Ja svoju pi*u cargam i trljam od malena a da mozda nisam ni svesna toga ali kada sam u mladim godinama dobila prvi mensis,umesto mame tata je bio taj koji mi je objasnio da postajem fizicki zrela i da kada to budem i psihicki mogu imati se*a.
Ali moja pozuda za se*om je jacala iz dana u dan,nisam mogla zaspati ako se nisam poigravala sa svojom pi*om. Primetila sam da me mnogo privlace atraktivne i se*y zene,mislila sam da je to zbog garderobe,jer u komsiliku je bila jedna predivna jako slobodna u ponasanju i odevanju zena a i njen je suprug bio neki zgodni muzicar i poprilicno popularan.kada sam je sretala ja sam se divila njenoj lepoti i govorila joj da bih i ja zelela da se ponasam i odevam kao ona.
Uvek sam joj davala komplimente pa je i ona meni pocela govoriti kako sam slatka i da postajem jako zgodna devojka…
Tako mi smo se sretale i jednom je ja pitala za donji ves i da bih zelela kakav i sta odeva…hahahaaaaaaaaaa…jedva je docekala smejuci se i pozvala me kod nje.
Najpre mi je rekla da ako umem da cutim i da cuvam tajnu da ce mi mnogo toga pokazati,zaklela sam joj se i molila je da ima poverenja u mene samo da budemo blize.Tako se desilo da ja odem kod nje i ona me posluzila sokicem i rekla mi da sedim i da posmatram nju kako ce mi demonstrirati svoj donji ves da ce sve isprobavati a ja da joj dajem svoje misljenje.Jojjjjjjjjjjjjjj kada se je najpre svukla potpuno gola ,,,a njeno telo tako zgodno lepo,nezno i obnazeno kao u najzgodnije manekenke…meni pi*a utrnu ,okice mi se zamaglile…..ona me primetila pomilovala po glavi i vrlo kratko poljubila u sred usana.Pocela je da odeva jedne ga*ice okretala se i pitala me kako joj stoje,pa ih svlacila pokazivala mi svoju golu pi*u,zatim druge ga*ice i mozda ih je probavala pred mojim zeljnim ocima oko dvadesetak….za celo vreme si*e su joj bile gole a tako su joj lepe srednjih velicina ali tvrde kao da nije zena vec devojka,a tek njen pupak udubljen a ravan stomak bez grama sala…zaista izuzetno zgodna.Poludela sam od zelje i pi*a mi je bila vla*na i vrela da mi je ruka sama posla ka njoj i ja sam se mozda i nesvesno d**ala…To je nju uzbudilo i ohrabrilo,pitala me koje mi se ga*ice najvise dopadaju…rekla sam za jedne roze boje tangice.Poklonicu ti ih kaze i zatrazi da se sada ja svucem gola,svukla sam se i kada je trebalo da svucem i ga*ice ona mi je rekla da stanem.
Prisla mi i jojjjjjjjjjj uzviknula….kako si ti mala vlazna,a moje gacice mokre da je njima mogla i pod brisati…uzme rukama svuce mi ih i kaze da ce ih zadrzati kao trofej…pa klekne medju mojim nogama rasiri me i pocne li**ati.Aaaaaaaaaahhhh nikad nista lepse i sladje nisam dozivela onesvestila sam se od slasti a ona me lizala jezikom lizala i lizala da sam poludela koliko mi je bilo slatko.Na trenutak je prestala i pogledala me da vidi moju reakciju a ja sam joj rekla da zelim jos i jos…jos i jos…kako me je dugo lizala da je pocelo da me pece a ja je molila da nastavi dalje.
Tada mi je i ona stavila pi*u na usta i nastavila da me lize i hvata rukama…lizala sam i ja nju…aaaahhhhh kakvu lepu i slatku pi*u ima…usladila mi se.Ko zna koliko smo se lizale…moj san je bio ispunjen dozivela sam uzivo prvi s*x ali to je bio pocetak..ona me je sasvim malo prstima prstenjacila jer ja sam bila nevina i nije htela da mi naudi,ali zato je trazila da ja njoj zabijam prste u picu da je ****m njima pa smo lizale moje prste sa okusom njene pice i….dugo sam je dugo prstenjacila.
Odjednom mi je ona rekla da prestanemo..kao da se malo pokajala sto se
toliko zanela ili se mozda bojala…ponovo me je ubedjivala da nikome ne pricam i da ako cutim tek cu nauciti sta je s*x.
Kada se je uverila da nikom nista nisam rekla niti cu reci,posle 5 dana pozove me opet sebi i pita me dali imam protiv da i njen muz bude prisutan.Nisam imala protiv ali sam se jos zesce uzbudila na pomisao da budem sa njima dvoje…..i da skratim on nas je gledao a nas dve smo vodile ljubav i s*x kao i prvi put ali mnogo sadrzajnije
On nas gledao i svukao se gol…..jojjjjjjjjjjjjjj kada sam mu videla
kur**nu…..joj da samo znas kako mi je pi*a zvakala….jojjjjjjjjjjjjj kakav k***c…tek sada posle mnogih sa kojima sam se je**la mogu reci da je to jedan od najboljih koji se mogu naci…ko u pastuva….i veliki i lepo gradjen i posebno izrazeni glavic…odusevljena sam njime.
Naravno nije me on je*ao tada,vec je je*ao nju,,meni nisu dali ni da ga
dodirnem ali su se njih dvoje tako je*ali a tako su zgodan par i tako lep k***c i predivna pi*a da mi ta slika nikad nece nestati.
Je*ali su se ludoi dugo a ja zelela i zudila za njim…..
oooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Kada je sv**io tek onda mi je dozvolio da mu ga malo pomilujem i naravno liznem eeeeeeeeeeeehhhhhhhhhh.
Mozda posle desetak dana ja u****o molim nju da budem opet sa njima i da sam odlucna da se ****m sa njenim muzem……smilovali su se
i da je*ao me je je*aooooooooooooooooooooooo u pravom smislu te reci
oduzeo mi nevinost i tako pokazao sta je pravi k***c da sam zaista srecna i dan danas sto sam se upravo sa njim je*ala i sto mi je on probio p**u i rascvetao mi je.
………………………..mozda to trebam posebno opisati?

Njih dvoje su me tako jako na*alili da sam izludela za tim ku**em,k*rc*m
njenog supruga i doveli me do stepena da mi on zabije uzavreli k***c u ne*inoj p**kici.
Aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh tako sam ga zelela da nisam ni na sta drugo
mislila,vec samo da mi udje u mojoj vrelini tako vlaznoj i pozudnoj da sam bila
spremna na sve.
k***c mu je vec tvrd kao najtvrdja stena… skroz je narastao…
deluje strahovito iz glavica cure sokovi…posluzice za podmaz…
Moja pic**ca takodje kizava,ali jako uska, a vec jako zeljna i spremna da
ga primi u sebi….i sad ce se desiti ono za prvi put….hhhhmmmmmmmm,
a razvratna komsinica posmatra to i pokusava rukama da mi rasiri usku pi**icu.
Ko ce sada da odluci kad da ga zabije ?
Inicijativa je moja naravno …ja gubim nevinost i ja treba da odlucim u kom
trenu i da to osetim….vrisnem glasicem ….hajde hajdeeeeeeeeeee….zabijjjjjjjj!!!
Aaaaaaahhhhhhh kako ga je to uzbudilo,moj glasic pomalo moleciv vise pohotan iz dubine bica mog pozudnog….primaknem otvor pi**ice na gla*ic…osetim ga kako je tvrd i velik i kako mi se pi*a siri i mada je usko,vrlo usko i maleno za tako veliki k***c.
Za to me vreme ona uzbudjena gura ka ku*c* pa i ja sama nemogavsi odoleti vise primaknem se da
se nadenem na njega…a zapne i on……aaaaaaaahhhhhhhh ….od silnih sokova mojih ulaz je zadivljujuce klizav i taj veliki gl**ic tvrd kao kamen je vec uklizao.
Aaaaaahhhhhh…vrisnula sam i osetila kako je vreo i debeo i kako mi siri otvor pic**ce i pritiska da udje jos dublje,jer jos treba dok mi pocepa himen i oduzme nevinost a jos mnogo dok se ceo zabije u mojoj nejebanoj pi**ici….da se zabije svom svojom duzinom….nije malo dok 23 cm udju u tako uskom mestascu.
Ja nemam namere da se oduprem i da odugovlacim a i njegov k***c je vec krenuo i nikako ne zeli nazad vec samo napred…. tako sam zeljna da ga primim celog da sam poludela od pozude.
Zavapila sam…..je*iiiii meee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaahhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kad je on osetio svu moju pozudu i spremnost…….. jojjjjjjjj kako se je uzbudio i smogao
hrabrosti i kao poludeo zabio svom svojom snagom mocnog mu ku*ca zestoko u mojoj pic**ci svom zestinom….zabio i osetila sam kako mi se taj k***c zario skoro do pola….pocepao mi tu prepreku,tu opnicu koja znaci himen-nevinost.
Osetila sam strasni slatki bol…vrisnula aaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh hhh uuuuuuuuuuuuuuufffffffffffff !!!!!!
i nemajuci sta zubima uhvatila p**ku vrelu komsinice ugrizla je tako jako da je i ona vrisnula tako da mi se ucinilo da obe gubimo ne*inost.
Posle ostrog bola odjednom mojom pi**m zavlada neka tupa toplina i divna slast,
kako sam se osecala mocno i srecno sto sam primila strasan k***c u nevinu pi**icu
mmmmmmmmmmmmmmmmmmm i jos zeljnije i jace zapela da se ****m da se cepam.
Istovremeno on je imao tako veliku strast da ga oseti celog u meni……pa je zapeo svom snagom
a ja se jos jace primakla ka njemu i on mi je vec uklizavao dublje…..aaaaaaaaaahhhhhhhhhh
taj tupi bol od de**log ku*ca vec je poceo slatko da sv*bi i mi smo se je**li vrlo pozudno dahcuci i uzdisuci….jaka zelja da mi njegov k***c udje sasvim pa makar bolelo i jace ucinila da se mi neobaziruci na bol pocnemo j****i sloznim ritmickim pokretima.On me **** a ja osecam
se***lnu bol…sladostrasnu bol….neodoljivu bol koju je**njem zelim ublaziti i pretvoriti u strast….zato jos zesce se pokrenem prema njegovom k**cu napred nazad napred nazad i silina sokova ucini da k***c vec sladunjavo klizi u mojoj pi**ici…..aaaaaaaahhhhhh kako je slatko…
zato svom snagom i zeljom uvucem taj veliki k***c unutra i on mi se zabije u p**i skoro do kraja razbijajuci moju unutrasnjost i ja sam osetila tupu i sladunjavu bol upijajuci k***c do dubine moje mlade materice….aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh……
Osecam kako ta ogromna ku***na ispunjuje celu moju malenu p**kicu sireci je i cepajuci mi najvece
dubine………aaaaaaaaahhhhhhhhhh aaaaaaahhhhhhhhh!!!
Osecam kako mi zaronio u dubine zeljene i pozudne pi**ice,osecam kako je vrelo kako je intimno i prisno kako je glatko i slatko divna njegova k**cina….tako je prisno osecam tako zeljno i tako duboko da sam osetila bas svu slast je**nja i tako bila srecna .Jos malo se promeskoljimo g**ama i zapnemo da osetim jaja po svojoj g**i a da mi pritisne kli**ris sa stidnom kosti i eto aaaaaaaahhhhhhhhh etooooooooooo !!!!!!!!!!!strasan prodor u nevinoj pi**ici ja do kraja do jaja do balcaka…..
Progutala sam ga! Progutala tu ogromnu k**cinu kao stenu u sebi u svojoj pi**ici i ne dajem napolje vise…a i gde ce uvalio se ugnjezdio se u tako tesnom procepu da nemoze niti zeli vise nazad…..
osecam kako me **** a jajima mlatara po g**i…..jos vise se uzbudim i ****m se ****m sa njim ludo i neobuzdano….aaahhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!
Zelim da me **** dugo….dugo….. dugo… zelim da me **** bolno I razorno da prodire u meni sve brze i brze ….najbrze moguce….da boli…da sladi….da raskrci put jednom zauvek svim ku**ima koji ce me tek j****i tokom zivota….aaaaaaaahhhhhhhh….
Kako je lepo j****i se!!!!!!
To je nesto najlepsde na svetu…..**** me i drzi za kukove…nabija sve jace….i jace…sve vrelije i klizavije….rasklizala se moja pickica od silnih sokica nasih ali pomalo i lepljiva od necega sto cu
kasnije saznati….od slasti i divote pi***ca pocinje da zvace i steze…steze ga i grci se oko njega uvija izvija isteze i uziva sa njim.

****mo se ….jab**oooooooo……razaramo…..tako smo blizu nasem vrhunskom osecaju blazenstva…savrsenstva je**ckog cina….A i ona da poludi od uzbudjenja i prizora koji gleda…pomaze i ona svojom pic**m se nabija na moj jezik pa joj lizem celu p**ku a rukom
joj drazim kli**ris i ****m njenu g**u prstima…a ona pomaze meni tak sto mi dr*a klit**is a noktima grebucka po klizajucem kurcu,kojeg zestoko zariva on u raspaljenoj pickici mojoj,dok se sokovi izlivaju i klizaju niz g**u……pic**ca i k***c se tako slatko je*u je*uuuuuuuuuuuu i….Aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh hh,sv**avamo zajedno.
Svr**vamo u extazi sladostrasca….. drhtimo celim telima,dahcemo….vristimo…
Razvalili smo jedno drugo!!!!Aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh….
……..a tek kad ga izvadi imacu sta da vidim….i osetim…..
Zelela bih ti jos malo do kraja opisati posledice mog prvog je**nja sa muskarcem,
jeste nije me mnogo bolelo samo na trenutak jer sam bila toliko uzbudjena da me odamh prosla ostra bol mozda zato sto sam pocela sv**avati skoro odmah, toliko me na*alio taj osecaj prodiranja iznutra da sam skroz otkacila. Nemoguce mi je to opisati. Osetila sam se potpuno rasirena, kao da imam nesto ogromno u sebi,celo telo mi se grcilo, vec sam tehnicki to opisala,ali sada ono sto mi se cini da je razlog mom toliko s**ualnom zaru…
Kad je izvadio k***c iz mene tu ogromnu tada za moju nevinu pi**icu ku**inu mislila sam da cu ostati tako rasirene p**kice celi zivot, kao da mi je neki ogroman komad tela izasao iz nje nesto sto treba ostati u nju i uvek mi se cini kao da mi nesto nedostaje da trebam stavljati u njoj i popunjavati tu ogromnu prazninu taj glad za s**om i za dobrim muskim ku**em a sa druge strane toliko zelim neznost od zene jer mislim da to muskarci ne razumeju……eto mozda sam i zbog toga bi*exualka
nadam se da me neces pogresno shvatiti sto toliko zelim s*x utroje.
Jos malo bih ti opricala kraj mog prvog s*xy iskustva….
Duboko sam disala i ostala lezati, jos mi se vrtelo u glavi, njih dvoje su me poceli ljubiti po pi*kici i onda u usnama osetila lepljivi poljubac i njegov i njen.
Nisam znala razlog…ali kada mi je pokazao njegov k***c i pruzio mi da mu ga li*nam
videla sam da je bio krvav…….aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh tek sam sada znala sta je,
da su to tragovi mije krvi da se zato osecam praznom dole i da me zbog toga nesto pece
medju nogicama.
Ona je legla kraj mene i sada ju je on poceo j****i.
Sevili su se brzo, sve je trajalo kratko, odjednom je on kleknuo nad njom,ona je uzela njegov k***c u usta i videla sam kako mu sprica iz njega, u usta i po njenom licu. Ona se okrenula i poljubila me, osetila sam okus s**rme, kao da sam celi zivot probavala sp**mu nije mi se gadila bila mi je slatka.
Taj miris i ukus pomesan s njenim ukusom bio me je esencija se**a,sto je mozda jos jedan razlog za moju bi**xualnost.Nisam imala predrasuda o se**u, verovatno zato sto sam se rano pocela samozadovoljavati i drago mi je da je tako bilo.
Jos cetiri puta sam bila kod njih, On me svaki puta nezno je***,naucila sam lizati pi*ku, vec tada mi se to jako svidelo, uspela sam pu**iti dovoljno dobro da je on svr**vao, navikla sam se na ukus sp*rm***¦