Zivela sam jedan normalan zivot kao i sve druge zene koje imaju porodicu.Nisam ja uopste neka seks bomba ili tome slicno.Oblacim se normalno,nikada nisam pokazivala svoje telo,nisam ni bila svesna kako izgledam.
Uvek sam radi ljubomore morala po muzevom da se oblacim,tako da nisam nikada ni mislila o lepoti svoga tela.
Samo je on znao i video tj uzivao u mojim skrivenim oblinama.Zato i pisem kako nisam neka bomba kako druge zene same za sebe kazu.Citajuci ove price,mnoga pitanja ostala su neresena u mojoj glavi.Iako imam dovoljno godina,nekih stvari i propusta u zivotu nisam bila ni svesna.
Zivim onaj familiarni zivot,posao-kuca-krevet.
O se*s zivotu nemam nekih pohvalnih reci,bogatija sam zivotom a u tom pogledu sam sirota zena.Nemam dece,muz mi je straiji od mene 15-t godina.Zato i nemam neki osecaj i zato razumem sve one osobe koje imaju se*s na razne nacine i sa razlicitim partnerima ukljucujuci i one iz Incest prica.Citajuci te price kao da je rastao osecaj za necim nepoznatim za necim sto bi slomilo ovu monotoniju u meni,ali sta?Dosta je vremena odletelo iz kaveza mojih snova pa neznam dali je bilo i potrebno raditi nesto ludo,ali telo je govorilo drukcije.Citajuci te price osetila sam cudan uzbudjen osecaj,osetila sam potrebu za necim divljim sto bi poremetilo moje hormone.
Mozda sam smesna ali citajuci taj zanos sek*sa u kojem zene opisuju svoj se*s sa delom porodice stvarno mi je dizalo moral za necim sto nikada nisam probala.
Imam skoro 40-t,stala sam pred ogledalo,g**la.Gledala sam se duze vreme,presvlacila ali nije to bilo rublje koje bi zapalilo nekog mladog.Trebalo mi je nesto novo,moderno i izazovno,nesto sto bi zapalilo i senu na zidu.
Odlucila sam da odem u soping i da kupim nesto,cipkasto nesto izazovno nesto sto nikada nisam odevala na svoje telo.
Tada sam prvi put obukla te tanke gacice,te prozirne gacice od tila napred ispod kojeg su se sramezljivo krile moje stidne dl**ice koju su pomalo i virile van ga*ica.Takav slican i grudnjak.Pogledala sam se u ogledalo,da to je to!
Promenila sam frizuru,malo na divlje,Kraca suklnja i stikle,kosulja otkopcana za dugme vise,parfem koji je mamio i slucajnog prolaznika.Tada sam izgledala drukcije,jedna druga Melisa,zena koja zna sta zeli.Tada sam ugledala lepotu svoga tela,koje se krilo u tami sobe ispod tela moga muza