facebook
🔔

KUPILI SU KAUČ U PRODAVNICI POLOVNIH STVARI, NISU NI SLUTILI DA SE U NJEMU NALAZILO OVO! (VIDEO)

 

Mnogi ne bi znali kako da reaguju.

Kada kupujete polovnu robu, nekada to može izgledati kao da uzimate “mačku u džaku”. Ne možete baš da budete sasvim sigurni da ćete dobiti ono što ste kupili. Možda nađete odličnu majicu ili pantalone, ali isto tako i neki polovni krevet za koji ne znate da li će dovoljno dugo da “poživi”.

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Ali kada su studenti Ris Verhoven, Kali Guasti i Lara Ruso kupili polovni kauč, dobili su mnogo više nego što su tražili. Oni su našli skoro 41.000 dolara u njemu.U početku su bili presrećni i nisu mogli da veruju, ali su ubrzo pored novca našli i kovertu sa imenom i prezimenom vlasnice. U pitanju je bila starija žena kojoj je novac bio životna ušteđevina. Ne znajući da ona čuva novac tamo, porodica je greškom donirala stari kauč.
Na svu sreću, žena je dobila svoj novac nazad, a tri prijatelja se nadaju da bi svako uradio isto u takvoj situaciji.

 

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara