facebook
kauc-studenti

KUPILI SU KAUČ U PRODAVNICI POLOVNIH STVARI, NISU NI SLUTILI DA SE U NJEMU NALAZILO OVO! (VIDEO)

 

Mnogi ne bi znali kako da reaguju.

Kada kupujete polovnu robu, nekada to može izgledati kao da uzimate “mačku u džaku”. Ne možete baš da budete sasvim sigurni da ćete dobiti ono što ste kupili. Možda nađete odličnu majicu ili pantalone, ali isto tako i neki polovni krevet za koji ne znate da li će dovoljno dugo da “poživi”.

Ali kada su studenti Ris Verhoven, Kali Guasti i Lara Ruso kupili polovni kauč, dobili su mnogo više nego što su tražili. Oni su našli skoro 41.000 dolara u njemu.U početku su bili presrećni i nisu mogli da veruju, ali su ubrzo pored novca našli i kovertu sa imenom i prezimenom vlasnice. U pitanju je bila starija žena kojoj je novac bio životna ušteđevina. Ne znajući da ona čuva novac tamo, porodica je greškom donirala stari kauč.
Na svu sreću, žena je dobila svoj novac nazad, a tri prijatelja se nadaju da bi svako uradio isto u takvoj situaciji.

 

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

x

Check Also

izgubljena-ljubavz

Izgubljena Ljubav – Epizoda 1

Pogledajte dnevni horoskop za danas - 20. oktobar 2016. Prezgodnog Kenana Imirzalioglua uskoro ćemo gledati ...

horoskopdnevni-pro-bplogo-logo-balkanportal-specijal-frontalna-7

Dnevni horoskop za 23. oktobar 2016.: Lav napet, ribe očekuje veliki materijalni dobitak!

Dnevni horoskop za 23. oktobar 2016. Poslednjeg dana nedelje Sunce menja znak i ulazi u ...

horoskopdnevni-pro-bplogo-logo-balkanportal-specijal-frontalna-7

Dnevni horoskop za 22. oktobar 2016.: Ovan se oseća umorno, Škorpije spremne za nove poslovne izazove

Burna nedelja je iza nas, vreme je da se odmorimo. Jedna lepa subota je pred ...

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,