facebook
Balkan Portal
Broj 1 Za Serije!

ONI NE PRISTAJU NA KOMPROMISE: 7 tipova muškaraca koji nisu dobri za brak

Men's Health, brada, muškarac, foto shutter

Možda zvuči grubo, ali neki muškarci su dobar materijal za brak, a neki nisu. U bračnoj zajednici traži se vernost, iskrenost, predanost, spremnost na kompromise i stavljanje sebe na drugo mesto.

Neki frajeri tih kvaliteta jednostavno nemaju, a evo kojih je to 7 tipova muškaraca koji nisu poželjni supruzi.

1. Muškarac koji vam je slomio srce i nikada se zbog toga nije izvinio

To što on vas vidi zajdno do kraja života i u srećnom braku ne znači da mu je žao što vas je nekad pre povredio. Iako svako može pogrešiti, biti sposoban priznati grešku i biti s nekim ko može napraviti to isto, vrlo je važno za srećan brak.

2. Neveran muškarac

Zabluda je da će se muškarac, koji je u vezi bio neveran, u braku odjednom preobratiti i biti veran. Pa čak i ako bude tako, takvom muškarcu nikada nećete moći verovati u potpunosti.

3. Egoističan muškarac

U ljubavi i braku nekad same sebe moramo staviti na drugo mesto. Frajeri koji su previše okupirani sobom i sami sebi (uvek) najvažniji nisu sposobni vaše potrebe nekad staviti na prvo mesto zbog čega ne čine dobre bračne saputnike.

4. Prevarant

Muškarac koji zezne nekog kako bi došao do brze i lake zarade, pa bio to i njegov zao šef koji je to zaslužio, nije osoba kojoj možete verovati. Pa i ako to nikada ne bi napravio vama, nikada ne znate kada biste vi mogli nadrljati zbog njegovih dela.

5. Radoholičar

Biti ambiciozan je pohvalno, ali raditi 60 sati nedeljno? Možda kada je na početku karijere i to mu je jedina mogućnost za napredak. Voli li svoj posao više od vremena koje provodi s vama neće vas učiniti najsrećnijom suprugom. Šta je lepo u tome biti s nekim koga nikada nema?

6. Lenština

Suprotna krajnost radoholičaru je lenština. I ako je trenutno nezaposlen vašoj vezi može pridoneti ako na sebe preuzme kućne poslove, brigu o deci i slično. Koja žena želi supruga koji samo sedi na kauču, gleda TV i ništa mu se ne radi?

7. Muškarac koji se ne zna nositi s problemima

U venčanim zavetima deo ‘u dobru i u zlu’ ne postoji bez razloga. Muškarac koji se isključuje i udaljava čim se pojavi neki problem neće biti uz vas kada ćete ga najviše trebati. Ne treba vam suprug na kojeg nećete moći računati.

Foto: ShutterFoto: Shutter
Loading...
Komentari
Učitavam komentare...