facebook
🔔

Opasna Ljubav Epizoda 2 – Online Sa Prevodom

Ovo je drupa epizoda serije Opasna Ljubav. U ovoj epizodu Nedžat pokušava da se opravda kod tetke , te joj kaze da nije zaljubljen u Zulal, jer mu je tetka rekla da je sve saznala od Evset, kako je on zaljubljen u Zulal te da je neizmjerno voli. Nakon sto to kaze Nedzatu on joj kaze da to nije tacno vec da Zulal gleda kao sestru. Nakon toga mu tetka kaze da Zulal nije njena kcerka sto Nedzata ostavi bez rijeci.

Tetka kaze Nedzatu da ona ne moze imati djece te da je zato Zulal uzela kao svoje dijete.Nedzatu je drago sto to cuje ali je i iznenadjen.Tetka isprica Nedzatu kako je majka prava majka od Zulal dosla u situaciju da nije zeljela da rodi Zulal ali da nije moglani da abortira a bas tada je ona, njegova tetka trazila pomoc od doktora da zatrudni ali uzalud, nije bilo moguce , te se nakon toga dogovorila sa tom zenom da ona rodi Zulal te da je da njoj i tako je i bilo. Od tada je ona Zulalina majka.Belkis je ta koja se zeli docepati bogastva od Nedzatovog oca.

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara

Ostavite komentar