facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 98

Ates, Bahar i Efsun su shrvani sve troje samo gube osobe do kojih im je stalo. Ates je ocajan zbog holdinga ali saznaje da je za sve zasluzan Kenan. Madzid krade neciji novac. Madziddobro prebije Ardu sa stapom nakon cega se Arda ne pomice. Ates kopa mezare od German porodice. Od Tajfun i Guzun, svojih roditelja dok mu njegov otac stoji iza njega. Efsun zove Ardu ali uzalud. Efsun dolazi u studio i nalazi Ardu na zemlji. Arda ustaje na kraju. Ates se svadja sa ocem, otac mu govori zar mu nije rekao istinu, je li se sada uvjerio. Cak i Hulija vise ne vjeruje Kenanu. Ates i Kenan se suocavaju, Kenan uoeri pistolj u Atesa. Bahar kako bi spasila Atesa puca u ledja Kenanu koji je htio ubiti Atesa. Ates brise pistolj kojim je pucala Bahar.Ates kaze Bahar da je on upucao Kenana a ne ona, da mu obeca da ce sutiti.

Ates moli Ardu i Efsun da vode Bahar odatle kako je ne bi upetljali u pucnjavu. Mehmed Emir i Hulija izlaze i pitaju Atesa ko je upucao Kenana a Ates kaze daje Kenan ubica njegovih roditelja te da je on i njega ubio. Policija dolazi i odvodi Atesa. Kenan je izgleda i ziv. Policija uzima sigurnosne kamere i saznaje da je Bahar ta koja je pucala u Kenana. Ates je sa Efsun i Ardom odlucio da sakrije Bahar te da one pobjegnu sa Ardom. Ates se takodjer oprasta sa ocem. Kenan je ziv. Policija zaustavlja autobus u kome su Ates, Bahar, Arda i Efsun.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara