facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 99

Zejnebin otac ponovo doalzi da prica s njom i kaze joj da izadje samo da pricaju ali Zejneb ne zeli da prica. On kaze Zejneb ukoliko ne sidje i ne oprosti mu on ce se zapaliti te se posipa benzinom. Policija zaustavlja autobus u kome su Bahar i ostali. Oni su uplaseni. Kada zamalo skontaju Bahar, Efsun pocne vristati da se pocinje poradjati. Nakon toga ih vade iz autobusa.Zejneb sidje i kaze ocu da je dosta da je ne ucjenjuje. Zejneb kaze i to da mu nikad nece oprostiti. Efsunina lazna uzbuna je dobro prosla te su uspjeli pobjeci. Arda se razdvoji sa Bahar i Efsun.

Sultan je htjela gurnuti Madzida salitice. Bahar i Efsun se rastaju, Bahar i Ates odlaze a Arda i Efsun. Bahar moli Efsun da cuva i pazi na njenog oca. U tom trenu dolazi policija. Bas kada Bahar i Efsun krenu da bjeze, Efsun udari auto. Atesa i Bahar odvozi policija a Efsun i Ardu odvode u bolnicu. Efsun je izgubila bebu. Sva je van sebe. Nakon sto je saznala da je izgubila bebu, Efsun saznaje jos jednu sokantnu vijest da vise nece moci imati djece sto je totalno sokira. Bahar je u zatvoru a Atesa su oslobodili. Hulija ludi. Efsun je tesko sto ne moze vise iamti djece te trazi od ARde razvod braka.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara