facebook
🔔

Ponovo rođen – Epizoda 10

Nisan je ocajna kada vidi Sedu kako pada niz stepenice. U tom trenu se pojavljuje Efe koji uzima Sedu u ruke i nosi je do auta kako bi dosli u bolnicu. Nisan govori da ona nista nije kriva, da je Seda sama pala. Efe pita Nisan sta se desilo i Nisan mu objasnjava sta je bilo a Sedina majka govori kako je namjerno gurnula Sedu kako bi je ubila. Sedina majka prijeti Nisan.Faruk dolazi sav ljut trazeci Ismaila. Seda i njeno dijete su u redu. Seda saznaje da nosi sina a u tom trenu ulazi i Efe koji cuje otkucaje srca kao i Nisan koja stoji ispred vrata.Faruk ulazi sa svojim ljudima i uzima stvari jer je Ismail kriv sto ne placa ali Burak dolazi i sprecava sve. Nisan je drago sto su i Seda i beba u redu. Po Nisan dolaze policajci jer je Sedina majka podnijela prijavu protiv Nisan da je pokusala ubiti Sedu i bebu ali Efe je spasava. Efe zove Efruz i pita je za Kadima. Nisan radi u butiku. Efruz prica sa majkom i kaze joj da je cudo sto je ziva i sto je saznala za nju. Efruz i Nisan su u kupovini. Efe je kod Kadima i govori mu za Efruz sta treba poduzeti kada je ona u pitanju. Efe zaustavlja Nisan i pita je do kada ce se muciti tako, zna da mu nedostaje i da joj nedostaje. Zasto se odvajaju. Nisan mu kaze da li je tako lahko biti skupa?Nisan nadje dnevnik u kome pise Resat Kaya.Efe dolazi do Nisan koja je uplakana pitajuci je sta je bilo i ona mu krene dati dnevnik ali ga u zadnji cas vraca u dzep.Efe dolazi kod Nisan poslije i slucajno je zatekne dok krije dnevnik i pita je odakle joj taj dnevnik i u soku je kao i ona i bas u tom trenu ulazi Nisanin otac te mu Efe prilazi govoreci mu da ih je on sviju lagao..

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,