facebook
🔔

Ponovo rođen – Epizoda 10

Nisan je ocajna kada vidi Sedu kako pada niz stepenice. U tom trenu se pojavljuje Efe koji uzima Sedu u ruke i nosi je do auta kako bi dosli u bolnicu. Nisan govori da ona nista nije kriva, da je Seda sama pala. Efe pita Nisan sta se desilo i Nisan mu objasnjava sta je bilo a Sedina majka govori kako je namjerno gurnula Sedu kako bi je ubila. Sedina majka prijeti Nisan.Faruk dolazi sav ljut trazeci Ismaila. Seda i njeno dijete su u redu. Seda saznaje da nosi sina a u tom trenu ulazi i Efe koji cuje otkucaje srca kao i Nisan koja stoji ispred vrata.Faruk ulazi sa svojim ljudima i uzima stvari jer je Ismail kriv sto ne placa ali Burak dolazi i sprecava sve. Nisan je drago sto su i Seda i beba u redu. Po Nisan dolaze policajci jer je Sedina majka podnijela prijavu protiv Nisan da je pokusala ubiti Sedu i bebu ali Efe je spasava. Efe zove Efruz i pita je za Kadima. Nisan radi u butiku. Efruz prica sa majkom i kaze joj da je cudo sto je ziva i sto je saznala za nju. Efruz i Nisan su u kupovini. Efe je kod Kadima i govori mu za Efruz sta treba poduzeti kada je ona u pitanju. Efe zaustavlja Nisan i pita je do kada ce se muciti tako, zna da mu nedostaje i da joj nedostaje. Zasto se odvajaju. Nisan mu kaze da li je tako lahko biti skupa?Nisan nadje dnevnik u kome pise Resat Kaya.Efe dolazi do Nisan koja je uplakana pitajuci je sta je bilo i ona mu krene dati dnevnik ali ga u zadnji cas vraca u dzep.Efe dolazi kod Nisan poslije i slucajno je zatekne dok krije dnevnik i pita je odakle joj taj dnevnik i u soku je kao i ona i bas u tom trenu ulazi Nisanin otac te mu Efe prilazi govoreci mu da ih je on sviju lagao..

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara