facebook
🔔

Ponovo rođen – Epizoda 12

Nisaninog oca nisu mogli naci u moru ali Mahsarovo tijelo je pronadjeno i mrtav je. Klanja mu se dzenaza. Svi su na dzenazi prisutni. Tema se o tome kako nisu nasli Nisaninog oca. Sumru iako prilazi Lejli i izgovara joj saucesce Lejla joj kaze da je Jakup sigurno sve znao i planirao ali ona joj kaze da ona niosta nije znala te joj se kune ali Lejla joj kaze da su od sada bivse prijateljice i da tako zeli. Nisan, Sumru i Efe se sokiraju kada vide Sude da je dosla na mjesto Jakupovo da ce od sad umjesto njega ona raditi. Nisan samo istrci iz firme a Efe ide za njom ali uzalud ona mu kaze da ne zeli, zeli da sama bude. Lejli je tesko jer je izgubila covjeka kojeg je voljela. Efe prica sa Lejlom i kaze joj kako je njemu bilo kada se sve desilo kada je saznao za oca i brata. Bora dolazi na razgovor sa Sude, i ona mu kaze da joj je drago sto ce od sada raditi skupa. Sude odlazi na Meteov mezar i placuci mu kaze da ga nikad nece zaboraviti niti ce njena ljubav izblijediti te da nikad nece oprostiti onima koji su mu to uradili. Efe i Nisan sjede pored mora i on joj donosi skoljku i kaze da je otvori. Kada Nisan otvori skoljku unutra je prsten te je zaprosi i ona pristaje na udaju. Efe joj nakon toga prizna da nikad nikoga nije volio ali da je nju zavolio i da je mnogo voli. Zagrle se i ona stavlja prsten na ruku. Nisan dolazi kuci sva sretna iu kuci je doceka njen otac koji je ostao ziv. Kada Nisan ugleda Jakupa ostaje bez rijeci..

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara