facebook
🔔

Ponovo rođen – Epizoda 12

Nisaninog oca nisu mogli naci u moru ali Mahsarovo tijelo je pronadjeno i mrtav je. Klanja mu se dzenaza. Svi su na dzenazi prisutni. Tema se o tome kako nisu nasli Nisaninog oca. Sumru iako prilazi Lejli i izgovara joj saucesce Lejla joj kaze da je Jakup sigurno sve znao i planirao ali ona joj kaze da ona niosta nije znala te joj se kune ali Lejla joj kaze da su od sada bivse prijateljice i da tako zeli. Nisan, Sumru i Efe se sokiraju kada vide Sude da je dosla na mjesto Jakupovo da ce od sad umjesto njega ona raditi. Nisan samo istrci iz firme a Efe ide za njom ali uzalud ona mu kaze da ne zeli, zeli da sama bude. Lejli je tesko jer je izgubila covjeka kojeg je voljela. Efe prica sa Lejlom i kaze joj kako je njemu bilo kada se sve desilo kada je saznao za oca i brata. Bora dolazi na razgovor sa Sude, i ona mu kaze da joj je drago sto ce od sada raditi skupa. Sude odlazi na Meteov mezar i placuci mu kaze da ga nikad nece zaboraviti niti ce njena ljubav izblijediti te da nikad nece oprostiti onima koji su mu to uradili. Efe i Nisan sjede pored mora i on joj donosi skoljku i kaze da je otvori. Kada Nisan otvori skoljku unutra je prsten te je zaprosi i ona pristaje na udaju. Efe joj nakon toga prizna da nikad nikoga nije volio ali da je nju zavolio i da je mnogo voli. Zagrle se i ona stavlja prsten na ruku. Nisan dolazi kuci sva sretna iu kuci je doceka njen otac koji je ostao ziv. Kada Nisan ugleda Jakupa ostaje bez rijeci..

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,