facebook
🔔

Ponovo rođen – Epizoda 13

Nisan je sokirana kada vidi oca. Nisan se dodatno obraduje i zagrli oca. Ne moze da vjeruje da joj je i pored tolike srece otac ziv. Otac trazi od Nisan da nikome ne kaze da je ziv te da mu pomogne da mu danovca da sredi neke stvari pa da se onda dogovore za dalje. Efe odlazi kod prave majke i oca, oni su saznali daje on Efe i kaze im da je zaprosio Nisan te da se zeni. Svi su sretni, drago im je. Efe grli majku i kaze joj kako tako dobro kuha. Nisan kaze ocu da ne smije traziti od nje da svi misle da je mrtav jer ce gakazniti za to i dati mu duplu kaznu. Nisan je zao sto je njenom ocu lose pa mu pristaje pomoci. Efe nazove Nisan i kaze joj da im cestitaju svi, njegova majka, otac i sestra. Kadim je u zatvoru nakon sto je krivica na njemu zbog Mahsara i Jakupa. Nisan odbija da ipak pomogne ocu. Jakup je na kraju primoran da ode do Sude i trazi od nje pomoc. Efe ode u firmu i sazna da je Nisan trazila dozvolu da ide u Izmir sa Borom- Nisan isprobava haljine koje su skrojili a Bora daje ocjene. Bora sretne Sebnem. Na kraju Efe odlazi do firme te uspijeva u tome da odvede on Nisan. Sude namjesti da Efe dodje da vidi Nisan i njenog oca da su se nasli i da se oprastaju. Efe je vidio sve iako se Nisan sad oprastala od oca jer on odlazi zauvijek.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

DA GLEDATE EPIZODU NA DAILYMOTION PLEJERU KLIKNITE NA OVAJ TEKST!!!

SRAM VAS BRE BILO, nezahvalna govna!

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,