facebook
🔔

Ponovo rođen – Epizoda 13

Nisan je sokirana kada vidi oca. Nisan se dodatno obraduje i zagrli oca. Ne moze da vjeruje da joj je i pored tolike srece otac ziv. Otac trazi od Nisan da nikome ne kaze da je ziv te da mu pomogne da mu danovca da sredi neke stvari pa da se onda dogovore za dalje. Efe odlazi kod prave majke i oca, oni su saznali daje on Efe i kaze im da je zaprosio Nisan te da se zeni. Svi su sretni, drago im je. Efe grli majku i kaze joj kako tako dobro kuha. Nisan kaze ocu da ne smije traziti od nje da svi misle da je mrtav jer ce gakazniti za to i dati mu duplu kaznu. Nisan je zao sto je njenom ocu lose pa mu pristaje pomoci. Efe nazove Nisan i kaze joj da im cestitaju svi, njegova majka, otac i sestra. Kadim je u zatvoru nakon sto je krivica na njemu zbog Mahsara i Jakupa. Nisan odbija da ipak pomogne ocu. Jakup je na kraju primoran da ode do Sude i trazi od nje pomoc. Efe ode u firmu i sazna da je Nisan trazila dozvolu da ide u Izmir sa Borom- Nisan isprobava haljine koje su skrojili a Bora daje ocjene. Bora sretne Sebnem. Na kraju Efe odlazi do firme te uspijeva u tome da odvede on Nisan. Sude namjesti da Efe dodje da vidi Nisan i njenog oca da su se nasli i da se oprastaju. Efe je vidio sve iako se Nisan sad oprastala od oca jer on odlazi zauvijek.

DA GLEDATE EPIZODU NA DAILYMOTION PLEJERU KLIKNITE NA OVAJ TEKST!!!

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

SRAM VAS BRE BILO, nezahvalna govna!

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara