facebook
Balkan Portal
Broj 1 Za Serije!

Ponovo rođen – Epizoda 14

Sude namjesti da Efe dodje da vidi Nisan i njenog oca da su se nasli i da se oprastaju. Efe je vidio sve iako se Nisan sad oprastala od oca jer on odlazi zauvijek. Sude je sva sretna gledajuci Efea dok trci za Nisan i Jakupom. Efe prati Jakupa. Nisan gleda u prsten i govori da od sada nema lazi Efeu. Efe prilazi do Jakupa i kaze da je gotovo a Sude sve gleda sva sretna. Efruz docekuje oca ispred zatvora i cestita mu na izlasku.

Efea moli Jakup da ga pusti id a ode bude sretan sa Nisan, jer ce ukoliko ga prijavi Nisan biti potistena. Efe je pustio Jakupa ali otisao da se malo odmori te odlazi do Nisan, Sude jedva ceka taj susret da vidi sta ce biti. Nisan nema pojma sta se desava. Nisan dolazi u firmu i ona i Efe odlaze. Sude ih gleda ali ne vidi neku neprijatnost. Efe je ipak prijavio Jakupa i odvodi Nisan do policijske stanice bas u trenu kada izvode njenog oca. Nakon toga Efe joj kaze da joj je rekao stotinu puta da mu je vazno da nista od njega ne skriva. Nakon toga Efe ode. Nisan ostaje placuci jer je u jednom trenu izgubila dvije osobe koje voli najvise na svijetu. Jakup je u bolnici ali sa lisicama.

Loading...

Njegova zena dolazi njemu i kaze da joj je drago sto ga vidi. Nakon sto je Efe odlucio da se odvoji od Nisan, ona je odlucila da mu sve isprica i tako i bude, sretnu se i sve mu kaze sta je bilo. Na kraju mu Nisan ostavi prsten u ruci i ode od njega. Kadim i Efruz zovu Efea da dodje jer mu moraju nesto vazno reci. Kadim na kraju prizna Efeu da je on kriv sto je on izgubio brata i oca. Kadim mu prizna da je on ubio njegovog oca licno i to ga ugusio nakon nesrece…

Loading...
Komentari
Učitavam komentare...