facebook
🔔

Ponovo rođen – Epizoda 18 (Kraj 1. dela serije)

Nakon sto Efe krene sa ostalima da bjeze, ipak ih zaustavlja covjek koji puca u njih i pogodi Kadima koji je stao ispred Efea. Efruz place i doziva oca. Kadim kaze Efeu na samrti da povjerava Efruz njemu i umire. Efruz je ocajna kao i Efe i Nisan koji placu. Svima javljaju da se Nisan izvukla. Efe saznaje da je Nisan bolesna i odlazi u bolnicu te se sprema za operaciju da se izvuce od te bolesti. Efe kaze Nisan da je nece vise pustati nikada i kaze joj da je voli mnogo.

Nisan dolaze u posjetu njeni sa balonima i ruzama. Efruz odlazi ocu na mezar i place, tesko joj je. Nisanina majka dolazi u posjetu joj. Efeu doktor kaze da je Nisanin zivot u pitanju i da mora da joj dodje brat ili sestra kako bi joj pomogli. Efe ocajnicki zove Sedu koja baca telefon kroz prozor auta. Seda je otisla u svoju vikendicu i zeli da popije svoje tablete jer ne moze bez Efea i bas u trenu kada krene popiti tablete, Efe pokuca na vrata. Seda i Nisan su sestre i jedino je Seda moze spasiti ali Efe moli Sedu da je spasi ali Seda ne zeli.

Seda na kraju kaze Efeu da nece doci i da on ide. Nakon toga Seda opet uzima tablete u ruke. Seda ostavlja pismo pored Efeove slike. Seda je ipak odlucila da pomogne sestri i dolazi u bolnicu ali niko ne zna da je Seda ta koja pomaze Nisan. Efe sa porodicom i prijateljima ukrasavaju bolnicu, sobu u koju ce Nisan doci. Efe zeli zaprositi Nisan te joj donosi i vjencanicu u bolnicu. Nisan i Efe se vjencaju. Nisan odlazi na operaciju. Burak i Efruz se ocito zblizavaju. Nakon par mjeseci Nisan se operise i biva dobro te ostaje trudna. Efe i Nisan odlaze pored mora i uzivaju cekajuci svoje dijete.

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Nisan proživljava teške dane.

Ostavila ju je majka, a Efe joj je okrenuo leđa. Posjećuje oca u bolnici, a ubrzo sazna da se Efe vratio u tvrtku. Naime, Lejla ga je molila da se vrati i spasi tvrtku od Sede. Iako to ne želi, Efe se vrati i odmah se sukobljava s Borom, koji ga provocira. Efruz razgovara s Efeom i pokušava mu objasniti da Nisan nije lako i da joj je potrebna njegova potpora.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara