facebook
🔔

Ponovo rođen – Epizoda 18 (Kraj 1. dela serije)

Nakon sto Efe krene sa ostalima da bjeze, ipak ih zaustavlja covjek koji puca u njih i pogodi Kadima koji je stao ispred Efea. Efruz place i doziva oca. Kadim kaze Efeu na samrti da povjerava Efruz njemu i umire. Efruz je ocajna kao i Efe i Nisan koji placu. Svima javljaju da se Nisan izvukla. Efe saznaje da je Nisan bolesna i odlazi u bolnicu te se sprema za operaciju da se izvuce od te bolesti. Efe kaze Nisan da je nece vise pustati nikada i kaze joj da je voli mnogo.

Nisan dolaze u posjetu njeni sa balonima i ruzama. Efruz odlazi ocu na mezar i place, tesko joj je. Nisanina majka dolazi u posjetu joj. Efeu doktor kaze da je Nisanin zivot u pitanju i da mora da joj dodje brat ili sestra kako bi joj pomogli. Efe ocajnicki zove Sedu koja baca telefon kroz prozor auta. Seda je otisla u svoju vikendicu i zeli da popije svoje tablete jer ne moze bez Efea i bas u trenu kada krene popiti tablete, Efe pokuca na vrata. Seda i Nisan su sestre i jedino je Seda moze spasiti ali Efe moli Sedu da je spasi ali Seda ne zeli.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Seda na kraju kaze Efeu da nece doci i da on ide. Nakon toga Seda opet uzima tablete u ruke. Seda ostavlja pismo pored Efeove slike. Seda je ipak odlucila da pomogne sestri i dolazi u bolnicu ali niko ne zna da je Seda ta koja pomaze Nisan. Efe sa porodicom i prijateljima ukrasavaju bolnicu, sobu u koju ce Nisan doci. Efe zeli zaprositi Nisan te joj donosi i vjencanicu u bolnicu. Nisan i Efe se vjencaju. Nisan odlazi na operaciju. Burak i Efruz se ocito zblizavaju. Nakon par mjeseci Nisan se operise i biva dobro te ostaje trudna. Efe i Nisan odlaze pored mora i uzivaju cekajuci svoje dijete.

Nisan proživljava teške dane.

Ostavila ju je majka, a Efe joj je okrenuo leđa. Posjećuje oca u bolnici, a ubrzo sazna da se Efe vratio u tvrtku. Naime, Lejla ga je molila da se vrati i spasi tvrtku od Sede. Iako to ne želi, Efe se vrati i odmah se sukobljava s Borom, koji ga provocira. Efruz razgovara s Efeom i pokušava mu objasniti da Nisan nije lako i da joj je potrebna njegova potpora.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,