facebook
🔔

Ponovo rođen – Epizoda 3

Efe se igrom slucaja nadje sa zenom s kojom je bio njegov brat Mete sa Sedom. Nisan ugleda Efea kako se ljubi sa Sedom..Nisan je bez rijeci ne moze da vjeruje sta vidi. Efe kaze Sedi da se bas u zadnje vrijeme ne osjeca dobro zbog revije i svega ostalog te da stvari ne idu bas onako kako treba. Kada Efe vidi i skonta da ih je Nisan cula odmah kaze Sedi da zeli da razmisli o svemu i donese odluku ali Seda ga ne zeli pustiti nakon cega gurne Sedu te ona udara glavom o zeljezni spic i pada na tlo. Efe odmah odvede Sedu u bolnicu bijeci se da ne umre. Nisan je odmah naravno otisla autom placuci jer je vidjela svojim ocima Sedu i Metea kako se ljube. Efe, Mete zove Nisan aliuzalud ona se ne zeli javiti. Nisan dolazi kuci i trazi pasos jer zeli otici daleko.Seda je ipak dobro budi se i sve je u redu samo mora ostati tu vece u bolnici. Majka javlja Efeu odnosno Meteu da je Nisan dosla kuci i uzela pasos te zeli otici van zemlje. Mete odmah odlazi kuci. Mete stize Nisan i pokusava da se pomiri s njom te je moli da ne ode.Mahsar je ostavio buket ruza za lejlu. Mahsar odlazi i policiji daje izjavu da su Efe i Harun zrtve ubistva a ne da su imali saobracajnu nesrecu. Efe odlazi nakon toliko vremena na more i na mjesto gdje je odrastao.Efe odlazi inadje Bekira te njemu kaze svu istinu. Nisan javlja Efeu da je u luci i da nije otisla te da ga ceka. U isto vrijemeEfea zove i Seda i trazi od njega da dodje jer mu ima nesto vazno reci. Lejla se zahvali Mahsaru nakon sto dodje kuci na cvijecu. Efe se odlucuje da ode ipak kod Nisan. Da li to napokon Nisan shvata da je Mete zapravo Efe???

Efe se sastaje s Burakom.

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Kaže mu da je otkrio nešto što mu može promijeniti život i da mora na neko vrijeme nestati. Zamoli Buraka da pripazi na Nadide i Fatmu. Efe slijedi Metea u restoran u koji odlazi na poslovni sastanak. Kad Mete ode na WC, Efe ga slijedi. Mete je isprva šokiran, ali zatim srdačno zagrli Efea. Nakon katastrofe koja ubrzo uslijedi, Kadim dolazi u tvornicu i zamijeni Meteovu osobnu iskaznicu Efeovom. Kaže da je to jedini način da Efe ostane živ i otkrije tko je ubio njegova oca i brata. Efe zauzima Meteovo mjesto i odlazi u njegovu kuću.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara