facebook
🔔

Ponovo rođen – Epizoda 7

Mete i dalje davi Mahsara a Lejla mu govori da prestane. Mete kaze majci da vec jednom progledana oci i da shvati da je Mahsar taj koji je ubio njegovog oca i brata a Lejla kaze da je to nesreca bila ali Mete kaze da nije tacno vec da je Mahsar naredio njihovo ubistvo. Nakon toga ga Mete pusta ačli ga i udari boksom nakon cega Mahsar pada na zemlju.Mete kaze Mahsaru da prizna Lejli istinu ali Mahsar kaze da nista nije uradio. Na kraju Mahsar pada u nesvijest te ga dovode u bolnicu. Seda poludi jer joj se ne javlja Mete. Mete i Nisan dolaze kod majke Fatme. Sedapozove Nisan i razgovara sa njom te joj kaze da bez Metea ne moze zivjeti i dovodi Nisan pored litice mora i dodaje gas te ih zeli ubiti jer ako ne moze Mete biti njen nece ni Nisanin. Nisan u zadnjem trenu nekako uspije Sedinu nogu da smakne s gasa i tako ostaju zive. Nakon toga Nisan se nagovori Sedi i kaze joj da se drzi podalje od nje i Metea. Farise je ziva te Efruz saznaje da je zapravo pacijentica koja je upravo dovezena u bolnicu njena majka. Komesar Resat je mrtav te dolaze do Nisan kako bi dala izjavu a njena majka pita kakve veze ima Nisan sa svime. Kadim saznaje cija je Seda kcerka te je sokiran tim saznanjem. Mahsara premjestaju na intenzivnu njegu sto sprecava samog Mahsara da ga ne ubije osoba koja je to zeljela i s namjerom otisla u sobu u kojoj je bio. Ipak ta ista osoba dolazi u Mahsarovu sobu i davi ga jastukom ali u tom trenu dolazi Mete koji ga sprijeci u tome te ga pocnw daviti pitajuci ga ko je on i ko mu je naredio da ubije Mahsara ali u tom trenu Mahsaru prestaje srce kucati. Sta ce Mete uraditi sad, ili ce pustiti ubicu i spasiti Mahsaru zivot ili ce ipak pustiti Mahsara da umre??

Loading...

EPIZODA NE RADI?


Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,