facebook
🔔

Ponovo rođen – Epizoda 8

Sta ce Mete uraditi sad, ili ce pustiti ubicu i spasiti Mahsaru zivot ili ce ipak pustiti Mahsara da umre??Ili ce ipak ubica pobjeci a Mete biti kriv za pokusaj ubistva Mahsara? Ipak dolaze na vrijeme doktroi i ostali koji su vidjeli da je Mete bio svjedok pokusaja ubistva Mahsara te uhvate osobu koja je pokusala ubiti Mahsara. Doktori usoiju spasiti Mahsara. Nisan priredjuje Meteu iznenadjenje te mu pravi dorucak svojim rukama. Dujgu kaze Meteu da je Nisan ta koja pravi dorucak. Mete je iznenadjen. Nisan i Mete provode dan skupa i prelijepo im je. Farise je jos uvijek bez svijesti jos se nije probudila a njena kcerka stalno ceka pored nje kako bi se probudila. Kadim odlazi do Farise i ljubi joj ruku govoreci joj da se ovo nije trebalo desiti. Kadim nakon sto izadje od Farise sudari se sa Efruz te joj kaze da je njegova kcerka jer je ugledao njegov prsten na vratu. Efruz je nazvala policiju i policija dolazi te uhapsi Kadima a on daje telfon Efruz i kaze joj kroz suze da uzme telefon i nazove Metea i da ce joj on sve objasniti. Efruz je sokirana nakon scih saznanja. Ne moze da vjeruje sta se desava. Seda je ocajna zbog svega i samo je zeljna osvete. Mete i Nisan su u malenoj kucici uzivaju u odmoru a Seda saznaje gdje su te odlazi im na vrata i zatekne ih bas u trenu dok se Nisan i Mete zagrle.Ali Seda ima pistolj kod sebe. Seda odustaje od svega i odlazi te se susretne sa Efruz u prolazu. Efruz dolazi do Metea kako bi saznala istinu u vezi njenog oca. Mete se igrom slucaja posjekao. Efruz kada dodje i vidi kako krvari kaze da ga moraju do bolnice odvesti. Kadima ispituju u policiji. Efruz dolazi sa svojom prvom pomoci i pomaze Meteu. Seda sebe sad krivi kako je mogla pomisliti da ubije Metea. Efruz saznaje svu istinu od Metea. Kadima zatvaraju u zatvor. Seda odlucuje da dodje do Metea i Nisan te im se izvinjava za sve lose sto je ucinila njima.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,