facebook
🔔

Ponovo rođen – Epizoda 9

Mete je sretan jer se ocito bas zaljubio u Nisan kao i ona u njega. Lejla saznaje od strane Fatminog covjeka Efeovog oca koji ga je odgojio da je on odgojio sina njenog i sve joj kaze. Lejla ne moze da vjeruje. Mete javlja Kadimu da je pricao sa kcerkom te da je sve proslo kako treba. Mete odvodi Efruz kod oca. Kadim je presretan. Efruz i otac se pomire. Sretni su oboje. Seda zeli da abortira. Mete saznaje za to te odlazi da je sprijeci u tome ali Nisan takodjer dolazi i cuje njihov razgovor. Mete kaze Sedi da ce se razvesti od Nisan i da ce nju ozeniti samo da ne abortira a Nisan to cuje i naravno sokirana je..Kada Nisan to cuje odmah odlazi ispred njih a Mete i Seda je vide. Mete sad ne zna sta da radi. Ovaj put je Seda ta koja je sretna a Mete trci za Nisan kako bi je uvjerio u suprotno. Mete joj kaze da je primoran da je uvjeri u suprotno da ozeni Sedu kako ne bi abortirala. Nisan mu akze da ode i ozeni je i cuva dijete jer ona tu nista ne moze. Lejla je u soku i kaze da ne moze vjerovati sta je cula i da je to istina. Lejla ceka Metea. Lejla kada sazna gdje je mezar te da je Mete i Fatma i njen muz zele odvesti na mezar. Mete i Seda se trebaju vjencati danas i Seda se spremila u vjencanici je i ceka Meta ali on niti zove niti dolazi. Mete i Efruz s druge strane spremaju se da pomognu Kadimu koji se razbolio.Nisan dolazi do Sede jer zeli da odgovori Metea od vjencanja i trazeci ga pocne se svadjati sa Sedom koja joj govori sto joj ne dopusta da budu sretni ona i Mete te se gurajuci dodatno posvadjaju i Seda pada niz stepencie..

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara