facebook
🔔

Dnevnjak – SUKOB STUDENATA PRIVATNOG I DRŽAVNOG FAKULTETA – Đani Nova Epizoda

DnevnjakSUKOB STUDENATA PRIVATNOG I DRŽAVNOG FAKULTETA – Đani Nova Epizoda

MAJICU „ĐANI“ MOŽETE NARUČITI NA SLEDEĆEM LINKU: http://dnevnjak.rs/shop/djani-majica/

Facebook stranica „Dnevnjak“:
http://www.facebook.com/dnevnjak

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Sajt:
http://www.dnevnjak.rs

Scenario i gluma:
Miloš Milaković
Ðorđije Andrić
Damir Jovanović
Nataša Mrđa
Mladen Mićunović
Daniel Ðukić
Mihajlo Radivojević
Vasilije Glomazić
Mihailo Tešić

Kamera:
Robert Gondi
Vladan Cvejanov
Stefan Stojanović
Ivan Milev

Zvuk:
Aleksandar Užarević
David Seleši

Montaža:
Tijana Ivković

Animacija:
Zvoganj

Produkcija:
Tijana Ivković
Miloš Blažin

Režija:
Ivana Janošev

Urednik serijala:
Stojče Stoleski

Javna medijska ustanova „Radio-televizija Vojvodine“ (JMU RTV) i Tarzanija.com su isključivi nosioci svih prava u vezi sa emisijom „Dnevnjak“.

Korišćenje snimaka emisije „Dnevnjak“ i njihovo postavljanje na internet bez saglasnosti RTV-a i Tarzanije nije dozvoljeno i sankcioniše se Zakonom o autorskom i srodnim pravima, kao i Krivičnim zakonikom RS.

Svako naknadno postavljanje snimaka bićemo prinuđeni da prijavimo YouTube administratorima. To može rezultovati i trajnim gašenjem Vašeg kanala od strane YouTube-a, zbog kršenja njihovog pravila po kojem svaki korisnik može na svoj kanal da postavlja samo klipove koje je u potpunosti sam kreirao.

Hvala na razumevanju!

http://dnevnjak.rs
http://www.rtv.rs
http://www.tarzanija.com

 

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara