facebook
Balkan Portal
Broj 1 Za Serije!
Loading...

HOROSKOP OD 3. DO 10. OKTOBRA 2016: Fatalni ljubavni susreti, nemiri i promene planova!

Loading...

Horoskop za period od 3. do 10. oktobra 2016: Period fatalnih susreta i snažnih pobuna, ali za vikend bura se stišava i zavladaće magična kombinacija mira i tišine. Evo šta vas još očekuje u narednim danima…

Merkur konačno ove sedmice izlazi iz znaka Device u kojem je zbog svoje retrogradnosti prilično dugo ostao. Iako je to znak njegove egzaltacije, mnogima je mogao biti i opterećenje jer Devica previše analizira i ulazi u detalje, tako da opuštanja ovde nije bilo. Konačno će znak Vage da zavlada mnogim mislima, sposobnost diplomatije, lepota i ljupkost u izražavanju, kao i težnja da se u svakoj situaciji sve dovede u balans i ravnotežu. Uživajte u mesecu hamonične komunikacije i prijatnih kontakata, piše Profesionalna astrologija.

horoskop

Pored Merkura, imamo i par planetarnih susreta. Dva vrlo jaka izazova biće u sredu, kada Mars bude pravio kvadrat sa Jupiterom, i u petak, kada će se ovom kvadratu pridružiti Sunce u kvadratu sa Plutonom. Dva vrlo izazovna aspekta i dve potpuno različite muške energije tražiće od vas mudrost da na što bezbolniji način odolite ovim iskušenjima ili da bar u što manjoj meri budete izazvani. Podršku ćemo imati od Saturna, koji u utorak pravi divan sekstil sa Suncem i od Venere, koja će sa Plutonom imati sekstil i time u svemu uneti malo ljubavnih toplih osećanja.

Sam početak nedelje može biti vrlo miran i tih. Mesec će u Škorpiji sa lepim aspektima između Marsa, Neptuna i Venere stvoriti jednu vrlo kreativnu energiju. Ovo nije lakoća u osećanjima, radost ili ushićenje, već jedna tišina duše koja kao da je kroz patnju prošla (Mesec u Škorpiji) i sad malo odmara, leči svoje rane i sa setom umetnost stvara.

zena

U utorak će Sunce sa Saturnom probuditi ambicije, doneti mudrost i ovladati strpljenjem. Ukoliko vam je Mesec u Škorpiji dobro povezan sa poljem novca, ovo može biti dan za sklapanje pregovora, jer ovde postoji mogućnost za napredovanjem, a poslovi mogu biti trajni (Sunce sekstil Saturn). Ovaj aspekt je svakako od pomoći za ono što nas čeka već sledećeg dana.

Egzaktan aspekt između Marsa i Jupitera mnoge će uzdrmati. Mars je vrlo jak, u znaku svoje egzaltacije i naći će se u sukobu sa zakonom, propisima, politikom, kapitalom.Često se kod ovog aspekta korisnici određenih usluga osete ugroženo. Pacijenti u čekaonicama biće vrlo nestrpljivi, radnici će u preduzećima i fabrikama biti ljuti zbog eksploatacije, pa će tako ogorčeni krenuti u okršaj sa zakonom i pravdom, koja, na njihovu nesreću, brani one od kojih su ugroženi. Jedna potpuna nemoć i nezakonje.

Tih dana (u sredu i četvrtak) može vam se dogoditi da vidite svu nepravdu na poslu, prema kolegama, te je moguć sukob sa nedređenima, šefom. Iskazati svoje mišljenje i otvoreno govoriti o svojim stavovima je sasvim u redu, ali ako uporno želite da neke stvari funkcionišu onako kako ste vi zamislili, odustanite. Mars jeste jak u znaku egzaltacije ali je Jupiter prilično moćan i stabilan. On ima svo vreme ovoga sveta, a i sva pravda i zakoni su u njegovim rukama (Jupiter u Vagi).

Mars vidi samo jednosmerno, svoj cilj i put do cilja, ali do tog cilja postoje mnoge prepreke koje treba savladati, ali ne snagom, već diplomatijom i mudrošću. Izbegavajte ljutite sagovornike i čuvajte se u saobraćaju. Nikud ne žurite jer ćete sigurno stići onda kad treba, čak i ako to bude sa malim zakašnjenjem.

zena ratnica

Na mundanom nivou ovo je pojačani kriminal i pobuna protiv zakona, političara, pravosuđa. Pobune radnika koji traže svoja prava. Na žalost, velika je verovatnoća da se te pobune uguše i da zakoni ostanu nepromenjeni.

Istog dana Venera će imati jak sekstil sa Plutonom, pa eto nekog fatalnog susreta koji čeka usred stradanja, nemira, haosa ali baš zato stiže spasilac, heroj da pomogne u nevolji (Pluton sekstil Venera), i eto ljubavi i sreće usred nesreće. Ali ljubav ne možemo da biramo, jer Venera u Škorpiji uvek nudi ljubav tamo gde je najmanje očekujete.

U petak Merkur konačno menja znak, pa će mnogima koji su se našli u ulozi Marsa pomoći da shvate Jupitera u Vagi ili da ga bar prihvate, ako ga nisu shvatili, i nauče se šta to u savremenom svetu znači diplomatija i uspostavljanje ravnoteže, harmonije u odnosima. Sunce će još uvek nekima praviti probleme (Sunce kvadrat Pluton), jer je sada vlast u sukobu sa kriminalom, pa su ovde svi koji su na nekoj poziciji ugroženi i trebaju se čuvati oružanih napada ili pljačke.

A za vikend konačno malo mira. Mesec u Jarcu ne veseli, ali daje tišinu i mir. Malo samoće i tišine svima bi prijalo. Sunce, Merkur i Jupiter u Vagi od vas neće tražiti samoću, ali društvo partnera je sasvim dovoljno. Stoga odaberite onog najdražeg, bliskog, od poverenja, onog sa kojim možete da provedete ovaj vikend odmarajući se u miru.

horoskop

horoskop,
dnevni horoskop,
horoskop astrolook,
nedeljni horoskop,
dnevni horoskop vodolijadnevni ljubavni horoskop ,
horoskop devica,
astro usluge,
astro centar,
tjedni horoskop ,
bioritam ,
horoskop za oktobar 2016,
horoskop za septembar 2016,
horoskop za avgust 2016,
horoskop za jul 2016,
horoskop za sutra,
besno pile,
horoskopius,
astrolook,
horoskopski znaci,
horoskop za jul,
horoskop nedeljni,
horoskop za jul 2016,
horoskop rak,
horoskop 2016,
horoskop za 2016,
horoskop ljubavni,
horoskop,
horoskop za oktobar 2016,
horoskopius,
horoskopski znaci,
horoskopski znaci datumi,
horoskop za jul,
horoskop nedeljni,
horoskop za jul 2016,
horoskop rak,
horoskop 2016,
horoskop za 2016,
horoskop za oktobar 2016,
horoskop za 4 oktobar 2016,
horoskop dnevni,
horoskop za jul,
horoskop b92,
horoskop za jul 2016,
horoskop rak,
horoskop 2016,
horoskop za 2016,
horoskop ljubavni,
horoskop b92,
horoskop bik,
horoskop blizanci,
horoskop blic,
horoskop bik 2016,
horoskop blizanci 2016,
horoskop blic zena,
horoskop bik avgust 2016,
horoskop bahove kapi,
horoskop bik ljubav,
horoskop b92,
blic horoskop,
horoskop b92 jarac,
b92 horoskop rak,
erika b horoskop,
dnevni horoskop b92,
mesecni horoskop b92,
horoskop godisnji b92,

Astrolog Paula Ključević

Loading...
Komentari
Učitavam komentare...