facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 102

Bahar nakon sto izadje iz zatvora zeli da dodje sebi i da se bori dalje. Ne znajuci pravu istinu ona opet zeli nastaviti da se bori zbog Nuran, iako misli da joj je tetka samo.Nastavljaju dalje borbu Bahar i Efsun i mala djevojčica Nuran koja ne zna ništa o njihovoj prošlosti.Sve tajne, laži i borbe za nečim uzdrmaju njihove živote.Da li će Bahar shvatiti da je Nuran njena kćerka, koja joj je ukradena na rodjenju? Da li je tragičan kraj treće sezone bio samo nečiji ružan san, ili su se stvari u medjuvremenu vratile na svoje mjesto? Kako i na koji nacin ce Bahar shvatiti da je Nuran njena kcerka za kojom godinama tuguje i koja je vec porasla u jednu prelijepu djevojcicu.Nuran ima rodjendan, svi su sretni i priredjena je zabava za nju.Dzemal moli Zejneb da pricaju. Zejneb je druga zena, ne glumi vise stara Zejneb. Ates je dosao sav ljutit sa pistoljem, koga namjerava ubiti? Arda dolazi do Efsun i saznaje da je Nuran Baharina kcerka.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara