facebook

NOVO! Izgubljena Ljubav počinje na Balkan Portalu od 10. oktobra!

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Kenan i Selin biće junaci nove ljubavne priče koja će vas ostaviti bez daha.

  Popularnog glumca Kenana Imirzalioglua ljubitelji turskih serija imaće prilike da gledaju uskoro na malim ekranima ružičaste televizije. Glumac koji je poznat kao Ezel, iz istoimene serije, nakon afere oko prodaje i korišćenja narkotika, Kenan je uplovio u mirne bračne vode.

  Prošle godine glumac je priznao vezu sa koleginicom Sinem Kobal, sa kojom je u maju ove godine sklopio brak. Kada su ozvaničili njihovu vezu, glumac je priznao da je konačno našao ženu svojih snova i da maksimalno uživa sa njom.

  Pre dve godine, Ezel je bio uhapšen zbog posedovanja i korišćenja narkotika. U toku istrage, ispostavilo se da je i njegova koleginica Džansu Dere učestvovala u prodaji jer su nadležni organi našli šifrovane poruke nje i popularnog glumca.

  Sa druge strane, glumica Selin Demiratar bila je u vezi sa velikim zavodnikom sa Bosfora, Mehmetom Alakurtom. On je široj javnosti postao poznat nakon što se u seriji ”Sila” pojavio u ulozi Boran-age. Iako su svi mislili da će Selin i Mehmet završiti u srećnom braku, njihova emotivna veza završila se nakon četiri godine.

   

  Kenan i Selin biće junaci nove romantične priče ”Izgubljena ljubav”. Mehmet, kog će tumačiti čuveni Ezel,  očajnički je zaljubljen u Nerminu. Njih dvoje žive u predgrađu Istambula i samo su jedan korak od siromaštva. Iako se trude da ostvare svoje snove, uplove u bračne vode i nađu sebi pristojan dom, stvari će se u jednom trenutku oteti kontroli.

   

  Nermina pravi veliku grešku nakon što upoznaje Endera. Ona provodi noć sa njim i nakon toga nema drugog izbora nego da se uda za njega. Ona ostavlja Mehmeta i siromaštvo i započinje novi život u luksuzu i raskošu. Međutim, da li će zaboraviti svoju veliku ljubav, Mehmeta?

  Selin i Kenan, Foto: YouTube screenshot
  Selin i Kenan, Foto: YouTube screenshot

  Od ponedeljka, 10. oktobra ”Izgubljena ljubav” emitovaće se na televiziji Pink.

  Autor: B. Radonić

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.