facebook
🔔

5 mudrosti koje su TOTALNE GLUPOSTI: Ako se u ovome pronađete, menjajte se!

5 mudrosti koje su TOTALNE GLUPOSTI: Ako se u ovome pronađete, menjajte se!

Svi smo hiljadu puta čuli ove rečenice, a neki od nas ih čak i izgovorili. Međutim, nije sve što zvuči mudro, zaista i istina. Mnoge od tih motivacionih poruka su u stvari samo to – poruke koje služe za utehu i veličanje Ega.

Ono što ove “mudrosti” čini posebno opasnim je izvesna doza istine koju u sebi nose, ali koja se uvek shvata pogrešno:

Greške su dokaz da se trudiš

Još jedna verzija one stare “Ko radi, taj i greši”. Najčešće se hvatamo ovoga da opravdamo sopstveni neuspeh. Iako u tim rečima ima neke istina, ona obično nije tamo gde je najčešće tražimo. Istina je da, ukoliko često doživljavaš neuspehe, nešto sigurno radiš pogrešno i sav trud neće ispraviti to, ako ne promeniš pristup i put.

Ko ima volje, nađe način. Ko nema volje, nađe izgovor.

Imati volje nije samo po sebi dovoljno za uspeh. Potrebno je imati znanja i umeća, potrefiti pravi trenutak i situaciju. Istina je da ljudi koji imaju volje za nečim mnogo puta ne nađu odgovarajući način. Takođe je istina da iza izgovora ne stoji uvek manjak volje, nego manjak znanja i umeća ili jednostavna kalkulacija koja ne deluje povoljno, ili neki psihički problem.

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Kada je reč o ljubavi, ova “mudrost” postaje posebno besmislena, s obzirom da tu stvari uopšte ne zavise samo od volje ili izgovora jedne osobe.

devojka

…nastavak na besno pile

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara