facebook

Dnevni horoskop za 9. oktobar 2016.: Odmorite, napunite baterije i klonite se gužvi!

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Dnevni horoskop za 9. oktobar 2016.

  Hladno nedeljno jutro dočekalo je sve nas koji smo promolili nos kroz prozore i vrata, pa ako imate tu sreću da ne morate od ranog jutra napolje na ovu hladnoću, vratite se u svoje tople krevete i uživajte neko vreme.
  Mesec u Jarcu šalje samoću i tišinu i danas, pa predlažemo osobe od poverenja, koje prijaju vama i s kojima ćete provesti dan na način koji vama bude prijao.
  Posle nedelje prepune turbulencija, nemira, rasprava i obračuna, ovakav vikend dođe kao melem na ranu.
  Nedelja od 10. oktobra kreće sa jakom aktivnošću što se zvezda tiče, tako da je ovo malo zatišje pred buru.
  Odmorite, napunite baterije, klonite se gužvi, mnogo je bolesti u vazduhu. Hladno jeste, ali ne i nepodnošljivo. Naučite da uživate u jeseni i dajte joj priliku da vas očara svojim koloritom. Zato pravac u prirodu!

  Dnevni horoskop - Ovan

  Ovan

  POSAO
  Imate dobre ideje i realnu procenu, ali ne dobijate dovoljno očekivanu podršku u krugu saradnika. Neko postavlja pogrešna pitanja ili ima drugačije poslovne interese.
  LJUBAV
  Stalo vam je da shvatite nečije emotivne namere, ali postoje različiti signali koji vas zbunjuju i ostavljaju neobičan utisak koji ne možete lako da protumačite.
  ZDRAVLJE
  Prijaće vam izlazak ili neki vid sportske aktivnosti.

  Dnevni horoskop - BIK

  Bik

  POSAO
  Velika upornost u ovom trenutku ne donosi u potpunosti pozitivan efekat u susretu sa saradnicima i zato promenite svoju prvobitnu taktiku.
  LJUBAV
  Ne možete lako da ubedite voljenu osobu da promeni svoje mišljenje ili odluku o nekim zajedničkim planovima koje imate.
  ZDRAVLJE
  Važno je da se rasteretite od nekih suvišnih briga.

  Dnevni horoskop - Blizanci

  Blizanci

  POSAO
  Potrebna vam je ogromna eneregija i nečija podrška kako biste na vreme završili sve planirane obaveze.
  LJUBAV
  Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način samo indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za dodatnu zabrinutost koju osećate.
  ZDRAVLJE
  Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

  Dnevni horoskop - Rak

  Rak

  POSAO
  Neko potvrđuje vaša očekivanja u poslovnoj saradnji. Ipak ne budite suviše lakomisleni pred različitim saradnicima, jer nečije reči ne predstavljaju dovoljnu garanciju za duži period.
  LJUBAV
  Sreća je na vašoj strani sve dok postoji zajednička želja da sačuvate emotivnu bliskost. Dok to postoji, nema potrebe da brinete!
  ZDRAVLJE
  Izbegavajte preterivanje u hrani.

  Dnevni horoskop - Lav

  Lav

  POSAO
  Stalo vam je da razrešite nove nesporazume, ali nemate dovoljno poverenja u određene saradnike. Neko vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno očekuje protivuslugu.
  LJUBAV
  Pokažite da imate jaku volju i neke skrivene adute onda kada je to najpotrebnije. Nepotrebno preuveličavate svoje sumnje.
  ZDRAVLJE
  Više šetajte.

  Dnevni horoskop - Devica

  Devica

  POSAO
  Pokušavate da nametnete svoj uticaj u društvu saradnika. Međutim, postoje neke situacije koje kao da prevazilaze vaše profesionalno iskustvo.
  LJUBAV
  Partner ume da vas oraspoloži na pravi način ili da vas rastereti od suvišnih briga. Uživajte, imate pravog partnera kraj sebe!
  ZDRAVLJE
  Bavite se fizičkom aktivnošću.

  Dnevni horoskop - Vaga

  Vaga

  POSAO
  Dopadaju vam se nečije poslovne ideje, ali jos uvek niste sigurni u konačan ishod. Izbegavajte varijantu ekstremnog ponašanja i preteranu razmetljivost pred saradnicima.
  LJUBAV
  Preosetljivo reagujete na razne sitnice. Postoje situacije koje partner doživljava na drugačiji način. Nemojte potiskivati svoja osećanja u društvu osobe koju dobro poznajete.
  ZDRAVLJE
  Posvetite pažnju vedrim sadržajima.

  Dnevni horoskop - Škorpija

  Škorpija

  POSAO
  Saradnici deluju pozitivno na vaše raspoloženje. Imate dovoljno energije da se angažujete na različitim stranama. Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere.
  LJUBAV
  Prijaće vam romantična zabava u dvoje. Uživajte u lepim stvarima sa svojim partnerom. Ako ste trenutno sami, opustite se sa prijateljima.
  ZDRAVLJE
  Nalazite se u sjajnoj formi.

  Dnevni horoskop - Strelac

  Strelac

  POSAO
  Okolina pozitivno reaguje na vaše ideje i neko vas podstiče na aktivnu ulogu ili na dodatno stvaralaštvo. Važno je da ne ističete svoje poslovne ideje, bez dobrog povoda.
  LJUBAV
  Ponekad u ljubavnom odnosu priželjkujete više nego što je moguće dobiti, ali nema razloga da se žalite na voljenu osobu. Prihvatite sve ono što dobijate.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Dnevni horoskop - Jarac

  Jarac

  POSAO
  Zapetljali ste se u različite situacije koje prevazilaze vaše znanje ili praktično iskustvo. Stalo vam je da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike.
  LJUBAV
  Nema razloga da odlažete susret sa jednom osobom ili ono što je neizbežno. Važno je da učinite ono što osećate.
  ZDRAVLJE
  Hronične tegobe.

  Dnevni horoskop - Vodolija

  Vodolija

  POSAO
  Razočarani ste nečijim ponašanjem i to vam daje za pravo da preispitate zajednički dogovor ili svoju ulogu u poslovnoj saradnji.
  LJUBAV
  Potrudite se da obradujete voljenu osobu u duhu nekih neobičnih ideja. Partner spremno odgovara na vaš poziv i iskreno želi da vam ugodi.
  ZDRAVLJE
  Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

  Dnevni horoskop - Ribe

  Ribe

  POSAO
  Neko vas indirektno opominje da promenite svoje ponašanje, ali vi ne pridajete poseban značaj osobi za koju vas ne vezuju zajednički poslovni interesi.
  LJUBAV
  Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da provocirate svog partnera na nove rivalske odnose.
  ZDRAVLJE
  U odličnoj ste fizičkoj formi.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.