facebook

Dnevni horoskop za 11. oktobar 2016.: Dan pun pozitivne energije

Dnevni horoskop za 11. oktobar 2016.

Dobar dan, dragi prijatelji.
Nadamo se da ste juče imali prijatan dan, da su preovladavale pozitivne misli, i da ćete danas nastaviti u još boljem ritmu.
Današnji aspekti slute nam baš to – pozitivu, kreativnu maštu, lepe događaje.
Započinjemo sa konjukcijom Merkura i Jupitera malo pre podneva, optimizam i pozitivno razmišljanje će da provlađuju. Neke stvari ćemo bolje sagledavati nego ranije, sami od sebe će doći odgovori na neka postavljena pitanje. Dobar period za dogovore, pregovore, ugovore, kao i sa kontakte sa poslovnim partnerima.
Mars sekstil Neptun, energija koja pokreće maštu, kreativnost, donosi sreću u naše duše, odlično vreme da nekome pomognete, da sebe nekome date. Prijateljima ili partneru, taj poklon će svima da prija.
Ako budete mogli, malo prošetajte, fizička aktivnost će vam prijati, a veče provedite mirno uz lep film, ćaskanje, večeru u dvoje.

Dnevni horoskop - Ovan

Ovan

POSAO
Ne treba da brinete zbog različitih komentara. Svako od saradnika ima pravo na svoje mišljenje i na poslovne prioritete.
LJUBAV
Različite osobe privlače vašu emotivnu pažnju, ali odaberite društvo koje u potpunosti odgovara vašoj inspiraciji i afinitetima. Ugodite sebi, danas nije baš savršen dan za ljubav.
ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

Dnevni horoskop - BIK

Bik

POSAO
Sačuvajte prisebnost u nekim situacijama. Prihvatite nečije izvinjenje kao pozitivan signal za buduće dogovore o zajedničkim investicijama i poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao emotivnu ravnodušnost ili znake odbijanja. Potrudite se da voljena osoba pravilno shvati, a zatim i da u potpunosti prihvati vaše namere. Oni koji su u vezi mogli bi da imaju nesporazume sa partnerom.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Dnevni horoskop - Blizanci

Blizanci

POSAO
Susret sa jednom osobom deluje negativno na vaše raspoloženje i zato odbijate predlog ili ponudu o poslovnoj saradnji. Ali, postoje situacije koje ne možete rešavati sami.
LJUBAV
Neko privlači vašu pažnju, ali još uvek niste doneli konačnu odluku. Emotivna nesigurnost koju osećate najviše proističe iz vašeg nepoverenja. Potrebno je da se glasno izjasnite.
ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.

Dnevni horoskop - Rak

Rak

POSAO
Pokušavate da povučete jasniju granicu između dobrog i neprofesionalnog ponašanja. Međutim, osoba koja vam zadaje dodatne probleme neće odustati od svojih namera.
LJUBAV
Trenutak je da promenite neka ustaljena pravila ponašanja u dogovoru sa voljenom osobom. Nema razloga za dodatnu zabrinutost samo zato što nemate potpunu kontrolu. Čuvajte se svađa.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Lav

Lav

POSAO
Suviše očekujete od nečijih obećanja i spremni ste da prihvatate određeni stepen poslovnog rizika. Ponekad je teško ostvariti dobar poslovni kompromis.
LJUBAV
Oslanjate se na svoju intuiciju i na osnovu detalja iz zajedničkog života primećujete partnerovo nezadovoljsto. Bolje je da prećutite ono što naslućujete.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja. Pušite kurac.

Dnevni horoskop - Devica

Devica

POSAO
Važno je da sačuvate pozitivnu inspiraciju ili jaku volju u društvu saradnika. Pažljivo osmislite svoj kompletan nastup i nemojte dozvoliti da neko pogrešno tumači vaše ideje i poslovne interese.
LJUBAV
Nema razloga da se ponašate suviše zahtevno pred voljenom osobom. Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Dnevni horoskop - Vaga

Vaga

POSAO
Nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešnu procenu i loše rešenje. Pažljivo proveravajte različite informacije koje utiču na nivo poslovne saradnje.
LJUBAV
U društvu voljene osobe osećate zanos koji vas inspiriše na neke neobične ideje. Posvetite pažnju zajedničkim temama i uskladite svoje potrebe, ako želite da poboljšate odnos.
ZDRAVLJE
Problemi sa zubima.

Dnevni horoskop - Škorpija

Škorpija

POSAO
Novi problemi sa kojima se suočavate na poslovnoj sceni zahtevaju dobru koncentraciju i pouzdane saradnike. Potrebna vam je nečija iskrena podrška.
LJUBAV
Svoju pažnju posvetite nekoj interesantnoj temi ili osobi koja vas inspiriše na dobro emotivno raspoloženje. Umete da napravite sjajan izbor.
ZDRAVLJE
Dobro.

Dnevni horoskop - Strelac

Strelac

POSAO
Vaše ideje nailaze na pozitivnu reakciju i neko pohvaljuje vaš način rada. Stalo vam je da ostvarite širu poslovnu afirmaciju i da zadovoljite različite kriterijume o uspešnoj saradnji.
LJUBAV
Ukoliko priželjkujete novi emotivni uzlet ili uzbudljivu zabavu, učinite sve što je potrebno da privučete nečije interesovanje. Upotrebite svoj šarm u skladu sa emotivnom inspiracijom koju sada osećate.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Dnevni horoskop - Jarac

Jarac

POSAO
Neko vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju i pokušava da vam nametne određena pravila ponašanja. Potrebna vam je bolja kontrola u poslovnim susretima.
LJUBAV
Sačuvajte dostojanstvo pred voljenom osobom. Pokažite da imate dovoljno snage da prevaziđete neke osetljive situacije kroz koje prolazite.
ZDRAVLJE
Promenljivo raspoloženje.

Dnevni horoskop - Vodolija

Vodolija

POSAO
Pokušavate pravilno da dešifrujete nečiju poruku ili da sačuvate pozitivan stav u poslovnoj saradnji. Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama.
LJUBAV
Pokažite svom partneru da postoji neki lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti koji nije nedostižan. Nema razloga da sumnjate u nečija iskrena osećanja i naklonost.
ZDRAVLJE
Dobro.

Dnevni horoskop - Ribe

Ribe

POSAO
Vaša motivacija ili ponašanje deluju skoro besprekorno u različitim situacijama. Poslovni rezultati na najbolji način ilustruju vaše intelektualne ili praktične sposobnosti u društvu saradnika.
LJUBAV
Napokon dobijate pozitivan emotivni signal koji ste priželjkivali. Odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavni izazov u skladu sa svojim osnovnim potrebama.
ZDRAVLJE
Dobro.

Komentari

Komentara

Pogledajte i... Više od ovog autora

2 Komentara

  1. Dnevni horoskop za 11. oktobar 2016: Poslovni problemi za Škorpiju, Blizanac oseća emotivnu nesigurnost, Vaga u ljubavnom zanosu | Besnopile.rs

    […] Započinjemo sa konjukcijom Merkura i Jupitera malo pre podneva, optimizam i pozitivno razmišljanje će da provlađuju. Neke stvari ćemo bolje sagledavati nego ranije, sami od sebe će doći odgovori na neka postavljena pitanje. Dobar period za dogovore, pregovore, ugovore, kao i sa kontakte sa poslovnim partnerima, piše Balkan Portal. […]

  2. Dnevni horoskop za 11. oktobar 2016: Ovnu savršen dan za ljubav, Lavu manji problemi na poslu, Blizanac treba da se čuva prehlade - Astrosudbina

    […] Započinjemo sa konjukcijom Merkura i Jupitera malo pre podneva, optimizam i pozitivno razmišljanje će da provlađuju. Neke stvari ćemo bolje sagledavati nego ranije, sami od sebe će doći odgovori na neka postavljena pitanje. Dobar period za dogovore, pregovore, ugovore, kao i sa kontakte sa poslovnim partnerima, piše Balkan Portal. […]

Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.