facebook

Dnevni horoskop za 13. oktobar 2016.: Loš dan za komunikacije

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Dnevni horoskop za 13. oktobar 2016.

  Četvrtak je, dragi prijatelji, još malo pa smo pregurali pola oktobra meseca. Iako je vrlo turbulentno, složićete se da i pored nezgodnih momenata i aspekata jednako ima i pozitivnh momenata i dobre energije. Danas je, pak, opet, “šareno”. Krenimo:

  Energija na nebu se danas menja. Mesec u Ribama dobar je za snove, nežnost i one supštilne emocije, međutim sliku kvari Merkur koji je danas u kvadratu sa Marsom, pa to opterećava tu nežnu dušu (Mesec u Ribama). Danas ćete morati da podnesete loša osećanja ili ćete na momente padati u očaj.Merkur šalje teške reči u kounikaciji, a vi biste najradije da izbegnete svađe i ceo dan jurićete za tišinom i mirom.
  Ne samo da vama nije do rasprava i polemika, nego je vrlo preporučljivo da ih danas izbegnete kako god znate!
  Budite oprezni u saobraćaju, pripazite se povreda u sportu! Savetujemo danas izbegavanje gužvi u saobraćaju ako ste vozač, a lagane vežbe ako trenirate.
  Sa voljenom osobom danas su mogući sukobi, pa i nju bi bilo dobro da daans izbegavate. Sve u svemu, nije dan za komunikacije, ali i to je prolaznog karaktera. Ne brinite.
  Miran dan vam želimo.

  Dnevni horoskop - Ovan

  Ovan

  POSAO
  Nema potrebe da se raspravljate o različitim poslovnim vizijama i interesima. Na vama je da sprovedete u delo nečije ideje zarad zajedničkog interesa.
  LJUBAV
  Delujete zadovoljno. Kod vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da vam ugodi. Postoji dosta sličnosti koje vas povezuju.
  ZDRAVLJE
  Problemi sa urinarnim putevima.

  Dnevni horoskop - BIK

  Bik

  POSAO
  Neko kritikuje vaš stil ili način rada, ali nema razloga da reagujete sujetno. Obratite pažnju na koristan savet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici.
  LJUBAV
  Važno je da vam ne promaknu neki novi ili interesantni događaji koji utiču na vaše emotivno zadovoljstvo. Pokažite zahvalnost za ono sto dobijate.
  ZDRAVLJE
  Nervozni ste.

  Dnevni horoskop - Blizanci

  Blizanci

  POSAO
  Delujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali osećate i dodatnu odgovornost za svoje postupke. Imate utisak da se od vas očekuje mnogo više.
  LJUBAV
  Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja. Partner pažljivo analizira vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor i nečije primedbe zarad boljeg uzajamnog razumevanja.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Dnevni horoskop - Rak

  Rak

  POSAO
  Razmišljate o različitim poslovnim ponudama, ali nema razloga da žurite sa zavšnim odukama. Ako vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji koristan savet.
  LJUBAV
  Partner ume da deluje vrlo zagonetno i ostavlja čudan utisak. Potrebno je da iskreno progovorite o nekim nesporazumima koji vas udaljavaju.
  ZDRAVLJE
  Potreban vam je odmor.

  Dnevni horoskop - Lav

  Lav

  POSAO
  Obratite pažnju na korisne informacije o poslovnim prilikama. Neko vam nudi interesantne ideje. Potrebno je da se dogovorite o zajedničkim interesima. Izbegavajte poslovno rivalstvo ili neku takmičarsku atmosferu.
  LJUBAV
  Strpljivo sačekate na nečiji poziv jer nema potrebe da previše rizikujete u delikatnim situacijama. Ne možete uvek lako da utičete na partnerovu odluku i ponašanje.
  ZDRAVLJE
  Odlično.

  Dnevni horoskop - Devica

  Devica

  POSAO
  Neko pokušava da vas nagovori na drugačije rešenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od zacrtanih planova. Ne odbacujete koristan savet.
  LJUBAV
  Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ponekad umilni osmeh i blagi emotivni tonovi donose najbolji efekat.
  ZDRAVLJE
  Moguća glavobolja.

  Dnevni horoskop - Vaga

  Vaga

  POSAO
  Primećujete da novi dogadjaji utiču na vašu koncentraciju. Imate utisak da neko umanjuje vaš poslovni uspeh. Ipak, sačekajte na zvanične komentare.
  LJUBAV
  Teško vam je da ispunite sva partnerova očekivanja, ali uvek vredi pokušati. Potrudite se da pomerite svoje subjektivne granice u uzajamnom prilagodjavanju.
  ZDRAVLJE
  Problemi sa zglobovima.

  Dnevni horoskop - Škorpija

  Škorpija

  POSAO
  Pokušavate da promenite i ubrzate neke situacije u kontaktu sa saradnicima. Važno je da se pravilno organizujete jer ne možete da funkcionišete na više strana istovremeno.
  LJUBAV
  Povremeno ste skloni nekim iznenadnim ili neumerenim emotivnim reakcijama. Najviše pogađaju određeni postupci ili odgovori koje dobijate od bliske osobe.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Dnevni horoskop - Strelac

  Strelac

  POSAO
  Imate dobre ideje, ali ponekad je teško proceniti konačan ishod u poslovnim pregovorima. Potrebno je da žrtvujete određene interese zarad lične sigurnosti.
  LJUBAV
  Teško vam je da razumete nečije emotivne namere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali vam nedostaju konkretni odgovori kako biste pravilno sagledali celokupnu situaciju.
  ZDRAVLJE
  Stomačne tegobe.

  Dnevni horoskop - Jarac

  Jarac

  POSAO
  Nalazite se u neobičnoj situaciju i zato izbegavajte afektivno ponašanje pred saradnicima i zatražite nečiju podršku. Sve što činite ostavlja određene posledice na vaš poslovni život.
  LJUBAV
  Teško vam je da mirno prihvatite nečiji odgovor. Lagano gubite nadu u srećan završetak ljubavne epizode kroz koju prolazite. Ali, uvek možete da sagledate one dobre strane.
  ZDRAVLJE
  Proverite krvnu sliku.

  Dnevni horoskop - Vodolija

  Vodolija

  POSAO
  Potrebno je da povučete logičan redosled poteza u susretu sa saradnicima. Odgovorite na nečiju poslovnu ponudu i plasirate svoje ideje u odabranom društvu koje će vas dobro nagraditi.
  LJUBAV
  Ako vas opterećuju emotivne dileme, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom, pre nego što se opredelite za novo ili energično rešenje.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Dnevni horoskop - Ribe

  Ribe

  POSAO
  Interesuju vas neke skrivene informacije ili poslovi koji nude neobična rešenja. Važno je da napravite dobru procenu. Stalo vam je da se dokazujete kroz različite poslovne izazove.
  LJUBAV
  Nema razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom oko nekih sporednih situacija i sitnica. Odgovorite pravilno na nečije emotivne signale.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.