facebook

Dnevni horoskop za 15. oktobar 2016.: Danas izbegavajte sukobe!

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Dnevni horoskop za 15. oktobar 2016.
  Dani vikenda su pred vama, ugodite sebi, svakog trenutka kad imate priliku, biće vam potreban svaki predah koji vam se ukaže, a evo i zašto: za danas nebo je pripremilo Sunce u Vagi u opoziciji sa RXUranom u Ovnu! Jednom rečju, očekujte neočekivano! Ovaj aspekt donosi nam nepredvidive događaje, iznenađenja pun kofer, pregršt i neželjenih dešavanja, koja se tiču mahom ljubavnog života. Voljena osoba ili vi bićete na svojevrsnom testu izdržljivosti, gde će se testirati vaša ili partnerova tolerantnost. Biće dosta bučnih i žučnih prepirki, pa s obzirom da smo tu da vas pripremimo za sve, iskoristite naše upozorenje i budite umereni i uz dosta takta privedite rasprave mirnom kraju bez posledica ako je ikako moguće. Već sledećeg dana bićete izloženi novim iskušenjima, daleko većim nego danas, pa eto shvatite današnji dan kao pripremu za ono što sledi sutra. Znači oprezno, razumno, umereno, saveti su za ovaj vikend. Srećno!

  Dnevni horoskop - Ovan

  Ovan

  POSAO
  Nalazite se u prilici da postignete dogovor o poslovnoj saradnji od koje očekujete mnogo. Računajte na pozitivan ishod.
  LJUBAV
  Prepušteni ste osećanjma i ne razmišljate mnogo o budućnosti. Svaki trenutak ćete korisiti da uživate u društvu voljene osobe.
  ZDRAVLJE
  Kontrolišite pritisak.

  Dnevni horoskop - BIK

  Bik

  POSAO
  Nećete imati posebno važna dešavanja. Obavljajte vaše obaveze predano, ali bez žurbe. Pripazite na neka bitna dokumenta koje ćete obrađivati.
  LJUBAV
  Preispitivaćete vaše želje i potrebe i sve više ćete se suočavati sa onim što vam nedostaje. Pokušajte da sagledate situaciju iz drugog ugla.
  ZDRAVLJE
  Više odmarajte.

  Dnevni horoskop - Blizanci

  Blizanci

  POSAO
  Najvažnije je da se ne oslanjate na saradnike tokom obavljanja bitnih poslova. Imajte na umu to da niko osim vas posao neće obaviti onako kako se očekuje.
  LJUBAV
  Slobodni Blizanci će se vratiti u prošlost i vrlo je moguće da će stupiti u kontakt sa nekim sa kim su ranije bili u vezi. Prenaglašene su emocije.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Dnevni horoskop - Rak

  Rak

  POSAO
  Potrebno je da emocije ostavite po strani i da situaciju posmatrate na objektivan način. Previše pažnje pridajete osećanjima i grešite i proceni.
  LJUBAV
  Biće bolje da se uzdržavate od komentara, a posebno izbegavajte to da kritikujete voljenu osobu. Idealno bi bilo da se opustite i ne razmišljate previše.
  ZDRAVLJE
  Prijala bi vam šetnja.

  Dnevni horoskop - Lav

  Lav

  POSAO
  Nemate dovoljno vremena da se posvetite svemu za šta verujete da je od posebne važnosti. Pokušajte da odredite šta vam je prioritet. Ne rasipajte energiju.
  LJUBAV
  Zadovoljni ste dešavanjima na emotivnom planu. Imate podršku voljene osobe i ništa vas ne može pokolebati.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Dnevni horoskop - Devica

  Devica

  POSAO
  Vratite se još jednom na priliku koju propustili jer su se uslovi i kriterijumi promenili. Nije sve izgubljeno, samo nemojte da odustajete.
  LJUBAV
  Slobodne Device su u sukobu između želja i mogućnosti. Nečega ćete morati da se odreknete ako želite da se pomerite sa mrtve tačke.
  ZDRAVLJE
  Korigujte ishranu.

  Dnevni horoskop - Vaga

  Vaga

  POSAO
  Konačno će se poslovna situacija pomeriti na bolje. Bilo da težite promenama ili da tražite posao, ovo je odlična prilika da nešto uradite.
  LJUBAV
  Ne želite da pređete preko ponosa i priznate kako se zaista osećate. Razmislite još jednom, kome ćete i šta dokazati.
  ZDRAVLJE
  Prijaće vam relaksacija.

  Dnevni horoskop - Škorpija

  Škorpija

  POSAO
  Krajnje je vreme da ostvarite svoje planove i da ideje sprovedete u delo. Ovo važi posebno za većinu Škorpija koje dugo čekaju na posao.
  LJUBAV
  Delujete tajanstveno i pokušavate sve da zadržite za sebe. Možete slobodno da učinite taj korak oko koga se toliko dvoumite.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Dnevni horoskop - Strelac

  Strelac

  POSAO
  Nemate posebno naglašeno što se posla tiče. Biće to samo jedan niz običnih radnih zadataka koji je pomalo dosadan, ali koji mora da se odradi.
  LJUBAV
  Vaša ljubav je ili daleko od vas ili vam je iz nekog razloga nedostupna. Prilično se mučite sami sa sobom i ne vidite šta je rešenje. Čekajte još neko vreme.
  ZDRAVLJE
  Preosetljivi ste.

  Dnevni horoskop - Jarac

  Jarac

  POSAO
  Večina Jarčeva već neko vreme razmišlja o promeni posla, a neki su se već aktivirali u tom smilslu. Spremite se za iznenadni razgovor o poslu.
  LJUBAV
  Suočavate se sa tim da partner nema iste želje i planove kao vi. Ipak, nemojte da vas to obeshrabri i nikako ne donosite konačnu oduku.
  ZDRAVLJE
  Problemi sa leđima.

  Dnevni horoskop - Vodolija

  Vodolija

  POSAO
  Nemate posebne planove za poslove koje obavljate i verovatno ćete se usmeriti na ono što morate da uradite. Moguće su neprilike sa finansijama.
  LJUBAV
  Imate sjajne aspekte za ljubav. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, možete da računate na lepa dešavanja na emotivnom planu.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Dnevni horoskop - Ribe

  Ribe

  POSAO
  Pretvarate se da ništa ne primećujete, a jasno vam je šta rade vaši saradnici. Nemojte da reagujete jer će se i bez vašeg učešća vrlo brzo sve razotkriti.
  LJUBAV
  Naklonost koju imate prihvatili ste zdravo za gotovo. Ipak, treba da znate da za sve postoji mera pa će i toj osobi jednom dojaditi vaše premišljanje.
  ZDRAVLJE
  Problemi sa sinusima.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  2 Komentara

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.