Dnevni horoskop za 15. oktobar 2016.: Danas izbegavajte sukobe!

Dani vikenda su pred vama, ugodite sebi, svakog trenutka kad imate priliku, biće vam potr...

   Pogledajte sve epizode ove serije
Dnevni horoskop za 15. oktobar 2016.
Dani vikenda su pred vama, ugodite sebi, svakog trenutka kad imate priliku, biće vam potreban svaki predah koji vam se ukaže, a evo i zašto: za danas nebo je pripremilo Sunce u Vagi u opoziciji sa RXUranom u Ovnu! Jednom rečju, očekujte neočekivano! Ovaj aspekt donosi nam nepredvidive događaje, iznenađenja pun kofer, pregršt i neželjenih dešavanja, koja se tiču mahom ljubavnog života. Voljena osoba ili vi bićete na svojevrsnom testu izdržljivosti, gde će se testirati vaša ili partnerova tolerantnost. Biće dosta bučnih i žučnih prepirki, pa s obzirom da smo tu da vas pripremimo za sve, iskoristite naše upozorenje i budite umereni i uz dosta takta privedite rasprave mirnom kraju bez posledica ako je ikako moguće. Već sledećeg dana bićete izloženi novim iskušenjima, daleko većim nego danas, pa eto shvatite današnji dan kao pripremu za ono što sledi sutra. Znači oprezno, razumno, umereno, saveti su za ovaj vikend. Srećno!

Dnevni horoskop - Ovan

Ovan

POSAO
Nalazite se u prilici da postignete dogovor o poslovnoj saradnji od koje očekujete mnogo. Računajte na pozitivan ishod.
LJUBAV
Prepušteni ste osećanjma i ne razmišljate mnogo o budućnosti. Svaki trenutak ćete korisiti da uživate u društvu voljene osobe.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

Dnevni horoskop - BIK

Bik

POSAO
Nećete imati posebno važna dešavanja. Obavljajte vaše obaveze predano, ali bez žurbe. Pripazite na neka bitna dokumenta koje ćete obrađivati.
LJUBAV
Preispitivaćete vaše želje i potrebe i sve više ćete se suočavati sa onim što vam nedostaje. Pokušajte da sagledate situaciju iz drugog ugla.
ZDRAVLJE
Više odmarajte.

Dnevni horoskop - Blizanci

Blizanci

POSAO
Najvažnije je da se ne oslanjate na saradnike tokom obavljanja bitnih poslova. Imajte na umu to da niko osim vas posao neće obaviti onako kako se očekuje.
LJUBAV
Slobodni Blizanci će se vratiti u prošlost i vrlo je moguće da će stupiti u kontakt sa nekim sa kim su ranije bili u vezi. Prenaglašene su emocije.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Rak

Rak

POSAO
Potrebno je da emocije ostavite po strani i da situaciju posmatrate na objektivan način. Previše pažnje pridajete osećanjima i grešite i proceni.
LJUBAV
Biće bolje da se uzdržavate od komentara, a posebno izbegavajte to da kritikujete voljenu osobu. Idealno bi bilo da se opustite i ne razmišljate previše.
ZDRAVLJE
Prijala bi vam šetnja.

Dnevni horoskop - Lav

Lav

POSAO
Nemate dovoljno vremena da se posvetite svemu za šta verujete da je od posebne važnosti. Pokušajte da odredite šta vam je prioritet. Ne rasipajte energiju.
LJUBAV
Zadovoljni ste dešavanjima na emotivnom planu. Imate podršku voljene osobe i ništa vas ne može pokolebati.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Devica

Devica

POSAO
Vratite se još jednom na priliku koju propustili jer su se uslovi i kriterijumi promenili. Nije sve izgubljeno, samo nemojte da odustajete.
LJUBAV
Slobodne Device su u sukobu između želja i mogućnosti. Nečega ćete morati da se odreknete ako želite da se pomerite sa mrtve tačke.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

Dnevni horoskop - Vaga

Vaga

POSAO
Konačno će se poslovna situacija pomeriti na bolje. Bilo da težite promenama ili da tražite posao, ovo je odlična prilika da nešto uradite.
LJUBAV
Ne želite da pređete preko ponosa i priznate kako se zaista osećate. Razmislite još jednom, kome ćete i šta dokazati.
ZDRAVLJE
Prijaće vam relaksacija.

Dnevni horoskop - Škorpija

Škorpija

POSAO
Krajnje je vreme da ostvarite svoje planove i da ideje sprovedete u delo. Ovo važi posebno za većinu Škorpija koje dugo čekaju na posao.
LJUBAV
Delujete tajanstveno i pokušavate sve da zadržite za sebe. Možete slobodno da učinite taj korak oko koga se toliko dvoumite.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Strelac

Strelac

POSAO
Nemate posebno naglašeno što se posla tiče. Biće to samo jedan niz običnih radnih zadataka koji je pomalo dosadan, ali koji mora da se odradi.
LJUBAV
Vaša ljubav je ili daleko od vas ili vam je iz nekog razloga nedostupna. Prilično se mučite sami sa sobom i ne vidite šta je rešenje. Čekajte još neko vreme.
ZDRAVLJE
Preosetljivi ste.

Dnevni horoskop - Jarac

Jarac

POSAO
Večina Jarčeva već neko vreme razmišlja o promeni posla, a neki su se već aktivirali u tom smilslu. Spremite se za iznenadni razgovor o poslu.
LJUBAV
Suočavate se sa tim da partner nema iste želje i planove kao vi. Ipak, nemojte da vas to obeshrabri i nikako ne donosite konačnu oduku.
ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.

Dnevni horoskop - Vodolija

Vodolija

POSAO
Nemate posebne planove za poslove koje obavljate i verovatno ćete se usmeriti na ono što morate da uradite. Moguće su neprilike sa finansijama.
LJUBAV
Imate sjajne aspekte za ljubav. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, možete da računate na lepa dešavanja na emotivnom planu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Ribe

Ribe

POSAO
Pretvarate se da ništa ne primećujete, a jasno vam je šta rade vaši saradnici. Nemojte da reagujete jer će se i bez vašeg učešća vrlo brzo sve razotkriti.
LJUBAV
Naklonost koju imate prihvatili ste zdravo za gotovo. Ipak, treba da znate da za sve postoji mera pa će i toj osobi jednom dojaditi vaše premišljanje.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Pogledajte i...