facebook

ISPOVEST Matori tatica mi je izbušio sve rupice, razvalio me je ko raspalu kurvetinu

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Nisam se uspjela okrenuti zbog guzve, ali sam rekla da nije problem. Na to je prijateljica, koja je sjedila na barskoj stolici okrenuta postrance prosaputala:

  – Naravno da nije problem! Ne bi se ni je bunila da mi se takav komad zavuce medju g**ove kao tebi.

  Cerekali smo se. Konobari su prozivali brojeve koji su podijeljeni gostima po dolasku i kako je kojii stol illi separe ostajao prazan, provodili su goste koji cekaju do njihovih mjesta. Mi nismo ni uzeli broj jer smo planirali da samo popijemo pice i da idemo dalje. Prijateljica je ponudila da malo sjednem ako hocu. Glasno je komentarisala da voli da ju gurkaju odostraga. Zamjenile smo mjesto i tada sam obratila paznju na muskarca koji je bio gurnut na mene. Moj pogled se susreo sa predivnim tamnim ocima, kako sam znala po nekad da kazem za neke izazovne muskarce, vrlo je**zovnim pogledom. Gledali smo se ne trepcuci. Neka cudna toplina se razlila mojim tijelom, a p**a je pocela da p**sira. Prijateljica je nakon 10 min rekla da mora da sjedne te smo opet zamjenile mjesta. Stajala sam tik ispred njega. Dok je prijateljica stajala moj tamnooki, je**zovni muskarac je stajao podalje od nje, ali sada je opet bio tik uz mene i ne samo da mi nije smetalo nego mi je i prijalo. Njegove prepone su bile  cvrsto pripijene uz moju gu*u. Nisam mogla da se kontrolisem, premjestala sam se s noge na nogu i mjesukala gu**vima, pritaknuvsi mu se besramno jos blize. Boki, moj drug se poceo dosadjivati, a kako kaze, nerviralo ga je da mu neko visi na ledjima non-stop. Zabacila sam glavu unazad. Muskarac iza mene je bio visok, savio je glavu i obrazi su nam se dodirivali.

  – “Hoces li..”

  – “Hocu!” rekao je  prije nego sam zavrsila pitanje.

  Nasmijesila sam se, a on je uzdahnuo i izdahnuo duboko. Osjetila sam njegov dah i pitala ponovo

  – “Hoces li da sjednes?

  – “Vec ides?” tiho je rekao.

  “Ja sam Alen”, dodao je.

  Rekla sam mu svoje ime i povukla drugaricu da ustane, Ustajuci je ponovo saljivo gundjala:

  – “Eto, kakva su luda vremena dosla da zene ustupaju stolice muskarcima! Je*es nesrecu, kad je najzanimljivije bar za neke od nas, Boki hoce da ide!”

  Smjestili smo se udobno u separeu kafica u kojem smo provodili najvise vremema i ciji vlasnik je bio nas dobar drugar. I on nam se pridruzio sa jos nekoliko drugih prijatelja. Pricali su se vicevi, salilo se kao i uvijek, vecer je prolazila nevjerovatnom brzinom. Najednom, konobar nam donosi pice koje nitko nije narucio i kaze:

  – “Ovo vas casti gospodin pored sanka..onaj u koznoj jakni. “

  Svi smo se okrenuli u tom pravcu i moj pogled se ponovo sreo sa je**zovnim pogledom neznanca iz prethodnog kafica. Boki i Ena su oboje pogledali u mene, a onda je Ena rekla:

  – Heheh, ovaj se pokusao pristekati nasoj S. odozada, ali se Boki prepao pa nas odveo. Covjek je uporan i dosao je izlgeda, da zavrsi posao. Ustala sam.

  – “Kud ces sad ti?” pitao me Boki.

  – “Idem da pitam dzentlmena dal i dalje hoce da se pristeka dok sam i sama orna!”

  Odgvorila sam i napadno mrdajuci gu**m nacinila par koraka, ali sam nakon toga normalnim hodom, bez daljnje zafrkancije prisla neznancu, noseci casu sa svojim picem u ruci.

  – “Dobro vece jos jednom.” Smjesio se.

  – “Dobro vece S.”

  U tom trenutku je jedan par poceo da plese, pa im se pridruzio i drugi par. Alen je uzeo casu iz mojih ruku , stavio ju na sank, uhvatio me oko struka i povukao prema parovima.

  – “Ne, ne, ja ne znam da plesem…”

  pokusavala sam da se vratim prema sanku. Uhvatio me oko struka i privukao k sebi sapnuvsi:

  – “Ni ja ne znam! Iskreno da ti kazem, i ne plese mi se, ali mi je to za sad jedini izgovor da te drzim uz sebe.”

  Njegova ruka je bila nisko na mojim ledjima, drzao me tijesno pripijenu uz sebe, spustio je glavu , obrazi su nam se doticali, osjetila sam njegov dah na ramenu i njegove usne na svom vratu, tik pored uha. DRugom rukom mi je njezno prelazio po potiljku.

  Prosaputao mi je na uho:”Od kad ste otisli, nisam mogao prestati misliti na tebe, morao sam te vidjeti ponovo.”

  “Sto si mislio o meni?”

  Glas mu je bio promukao i tih. Saptao mi je na uho:” Mislio sam kako bi te zelio dotaci kao u onom kaficu, ali u malo drugacijem izdanju…”

  “Kakvom drugacijem izdanju?” sapnula sam.

  “Bez odjece…”

  Osjetila sam njegove usne na svom vratu, disao je u moje uho. Njegova ruka je s moga struka krenula na nize, prema mojoj gu*. Privukao me jos blize, primaknuo svoje kukove k meni. Pripila sam se uz njega sto sam blize mogla, prijala mi je ta izbocina na njegovim preponama.

  :”Znas, moram ti priznati ….” rekao je…”Ti imas nevjerovatnu moc na muskarce…”

  “To ne znam, ali imam dokaz kakv ti uticaj imas na zene…na mene…..”

  “Kakav je moj uticaj na tebe?”

  Duboko sam disala gladeci mu rukom vrat i potiljak.

  “Reci mi.”…promuklo je saptao..”Reci mi kako uticem na tebe”

  “Ne mogu…”

  “Zasto ne mozes?”

  “Stid me…” sapnula sam.

  “Hej”, saptao mi je na uho..”evo, zmirim na oba oka….Sad mozes slobodno da mi kazes i svoje najstrasnije tajne bez stida….samo mi reci”

  ” Zasto me mucis kad znas kakv uticaj imas?”

  “Zato sto volim biti siguran, zato sto me pali kad cujem ono sto zelim cuti, zato sto osjecam da smo pozeljeli isto. Reci mi, kakav uticaj…”

  “Pa, pozeljela sam te….” sapnula sam.

  “Znam. U trenutku kada sam te vidio, pozelio sam te. Ucinila si da se ne mogu kontrolisati. Nisam nikakav egzibicionista, ali onog trena kada si se izvila i onako mazno, preko ramena mi se obratila, pozelio sam da te uzmem tamo, u sred kafica…nije me bilo briga za one ljude oko nas, nije me bilo briga ni za sta i od tada, moje uzbudjenje traje….sve je tvoja krivica i sad moras da mi pomognes….”

  Cutali smo i uzbudjeno disali plesuci tijesno pripijeni. Najednom, njegov drug ga je potapsao po ramenu, izvinivsi se sto nam smeta. Trazio je da ga nekud odveze i rekao da se radi o ozbiljnoj i hitnoj stvari. Nudio mu je kljuceve od automobila ali je ovaj molio da ga odveze. Bio je vidno razocaran. Povukao me prema sanku, dao mi svoju vizit karticu i trazio moj broj telefona. Cutala sam.

  “Molim te, sapnuo je” Drzao je tel u ruci spreman da ubaci broj. Rekla sam mu broj. Stajao je tu ispred mene i kucao . Onda se nasmijesio, privukao me i njezno spustio usne na moje. Odmaknuo se i prosaputao:”Cujemo se kasnije/” Uzela sam svoju casu sa picem i vratila se svom drustvu. Moj tel je svjetlucao . Poruka je glasila:”Mislim da sam se zaljubio. Budi moja!”

  Nakon sat vremena, Boki me ostavio kod kuce. Pozdravila sam se s njim i Enom i odmah po dolasku sam se bacila pod tus. Dodirivala sam svoje tijelo i mastala u neznancu. U trenu sam dozivjela org**am. Samo sto sam izasla ispod tusa, telefon mi je zvonio. Bio je to on.

  “Vratio sam se, ali ti si vec bila otisla. Mozemo li se vidjeti?”

  “Kada?”

  “Sada!”

  “Ma, ne, ja sam vec kod kuce, spremna za horizontalu…”

  “Mogu ti se pridruziti? Sta imas na sebi?”

  “Nista, sta bi imala, upravo sam zakoracila iispod tusa kad si se javio.”

  “Pozovi me na kavu!”

  “Ne mogu.”

  “Vodi ljubav samnom!”

  “Ne mogu…”

  “Zelim te! Budi moja!”

  Cutala sam. “Molim te, hajde da se vidimo, odmah sada, moramo da pricamo. Daj mi adresu, molim te..” govorio je tiho.

  “OK,! Dala sam mu adresu i rekla da me nazove kad stigne i ja cu da sidjem da pricamo. Samo 10 min iza toga, moj tel je ponovo zavonio:”Pusti me gore, obecajem da necu uciniti nista sto ti ne zelis!”

  “To i jeste problem! Cekaj me , silazim!” rekla sam to i prekinula vezu. Bila sam u bijelom, svilenom kucnom ogrtacu i bijelim tangama. Na nogama sam imala bijele papuce na visoku stiklu. Izasavsi iz lifta, vidjela sam ga kako stoji pred ulaznim vratima. Cim me vidio, usao je u zgradu. Otvorila sam vrata velikog hodnika i uvela ga u drustvenu prostoriju. Bila je to prostorija sa masivnim stolom i par stolica koju su svo stanari zgrade koristili za ovakve kratke posjete. Povukao me k sebi mjerkajuci me od glave do pete, a zatim spustio usne na moje. Poljubac je bio sve zahtijevniji. Njegova ruka je klizila po bojeloj svili mog ogrtaca,  a zatim je zavukao ruku kroz razrez i spustio ju na moju picu. Trljao ju je zestoko kroz gacice. Usne su mu pocele kliziti mojim vratom. Osjetila sam njegove zube na svom vratu, Prstom je razmaknuo moje ga*ice i zavukao mi prst u pic**cu. Podigao me na stol i pocijepao moje gacice, a zatim se spustio ispred mene i poceo da me li*e, dok je sa 2 prsta kruzio u mojoj pi**ici.. Povukla sam ga prema sebi i kad je ustao, otkopcala sam mu hlace. U tom trenu su se cula vrata lifta. Odmaknuo se od mene i pokupio moje ga*ice sa stola. i stscio ih u dzep jakne. Povukao me za nadlakticu i izasao iz prostorije,te  pozvao lift. Kad smo usli unutra, upitao je

  – “Koji sprat?” a zatim povukao krajeve mog ogrtaca. Znala sam za kamere u liftu, ali nisam marila. Pritisnula sam dugme za moj sprat i dok je on ponovo kruzio prstima u mojoj pi**ici, otkopcavala sam njegovu kosulju. Posrcuci smo izasli iz lifta. Usavsi u moj hodnik, povukao je krajeve mog ogrtaca i skunuo mi ga. Svlacila sam njegovu jaknu, vukla kosulju, otkopcavala farmerice, a sve vrijeme smo se ljubili i grizli jedno drugo. Za tren je i on bio potpuno gol. Sagnula sam se i uvukla njegov k***c u usta, te pocela da ga si*am.

  “Oh, ovo cemo kasnije”, stenjao je podizuci me, a zatim me uhvatio oko struka i podigao naslanjaju ci me na zid i pritiskajuci me svojim tijelom. Zadigao mi je noge i drzao me pritisnutu na zid, savivisi moje noge oko svog struka. Tako me drzeci, osjetila sam da me njegov gla*ic dodiruje. Spustio me na svoj ku*ac. Bila sam naslonjena na zid i nabodena na njegov ku**c. Poceo je da me je*e tako zestoko kako me nikad niko nije.. Sve vrijeme smo se ljubili i grizli. Zabijao se u mene bez milosti. U jednom trenu me upitao:”Da li te boli!”

  “Oh, oh….predivno mi je…tucaj me, jako me tu**j….”

  On kao da se obespametio, nabijao me tako na stojecki na ku**c koji sam osjetila duboko u svojoj unutrasnjosti. Nakon 10-ak min tog zestokog kidanja moje utrobe, poceo je da mi puni pic**cu spe**om. Cim sam osjetila prvi ml*z vrele spe**e u sebi, i sama sam dozivjela predivan or**zam. Kad mi je izvadio k**ac, iz mene je prsnula sp**ma i zalila me po nogama.

  – “Gdje ti je kupatilo?” upitao je. Odnio me tamo, otvorio vodu i kada je topla voda pocela da curi, okrenuo me od sebe i zabio mi napola spusten ku**c u pi*kicu Za tren je ponovo ocvrsnuo. Onda ga je izvadio iz pic**ce i poceo da njime trlja moj rektum. Poceo je da prodire. Vristala sam  od bola ali nakon par minuta, poceo je da uklizava bez problema. Najednom je zgrabio bocicu regeneratora i poceo da ga nabija u moju pi**icu dok mi je cijeli njegov ku**c bio duboko zariven u g**u.. Svr**la sam ponovo ne mogavsi da ne vristim od slasti. Izvadio ga je iz mene i pustio bocicu regeneratora da padne na pod tusa.

  Sagnula sam se i primila ga u usta. Zgrabio me za kosu i poceo da mi razvaljuje usta. Primala sam ga uzivajuci u okusu njegovg ku**a. Kada je nakon 10 min poceo da svr**va i puni mi usta, gutala sam njegovu vrelu sp**mu uzivajuci.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.