facebook
Balkan Portal
Broj 1 Za Serije!
Loading...

UMRLA MILKA CANIĆ: Posle duge i teške bolesti. Slagalica više neće biti ista!

Na žalost svih nas. Posle duge i teške bolesti, umrla je Milka Canić, dugogodišnji supervizor popularnog kviza Slagalice.
Mesto i vreme sahrane biće naknadno objavljeni.Milka Canić radila je kao profesorka u Prištinskoj gimnaziji, zatim u Vojnoj gimnaziji u Beogradu, a od tada i kao lektor.Rođena je 18. jula 1944. godine, po zanimanju je diplomirani filolog.Svi je pamte po čuvenom Dobro veče, a jednom prilikom je izjavila:

Gledaoci misle da je moja uloga samo da kažem ono čuveno „Dobro veče“, ali iza toga stoji vrlo odgovoran i naporan svakodnevni rad, koji podrazumeva stalno prelistavanje i iščitavanje enciklopedija, rečnika, knjiga…

Podsetimo, Milka Canić je u decembru 2012. izostala sa jednog snimanja „Slagalice“, nakon čega je nastao haos na društvenim mrežama jer su se mnogi raspitivali gde je čuvena supervizorka. Ona je tada ispričala da je operisala kičmu kao i da zadatke za kviz priprema od kuće.

„Operisala sam kičmu i odlično se osećam, ali period oporavka još uvek traje. Kod kuće sam i potpuno sam pokretna, ali kada snimamo, mi uradimo nekoliko emisija i prinuđena sam da sedim po pet sati u studiju, a trenutno to ne mogu zbog oporavka. Od kuće pripremam zadatke, a kada gledam emisiju, gledaocima poželim dobro veče“, rekla je tada Canićeva.

Loading...
Komentari
Učitavam komentare...